OROS BOGDAN, Salonta (BH) – cel mai bun crescator la MARATON al ultimilor 3 ani in cadrul FCPR! – Preluare Columbofil.net

Oros Bogdan, un tanar si foarte valoros columbofil din orasul bihorean Salonta, pentru multi dintre nu mai are nevoie de nici o prezentare in materie columbofila.

Ocupant al locului 1 National As Palmares Crescator pe 3 ani FCPR 2012, ne putem da seama atat de valoarea crescatorului cu care avem de-a face, cat si de materialul genetic pe care-l detine in crescatorie. Lista rezultatelor de „TOP 3” obtinute la nivel national in anul 2012, dar si in anii precedenti este mult mai lunga si va fi prezentata in randurile ce urmeaza.

Insa Bogdan atinge adevaratul succes columbofil in anul 2013, unde la sfarsit de sezon iese invingator in fata multor columbofili extrem de valorosi la una din cele mai grele categorii si anume „Maraton Palmares Crescator 3 ani”, fiind, bineinteles, LOCUL 1 NATIONAL!

Pe langa acest rezultat maret, Bogdan obtine in acest an si alte pozitii pe podiumul national, la categoriile „AS Palmares Crescator 3 ANI” si „AS Palmares Crescator 2 ANI”. Intreaga lista cu rezultatele anului 2013 o veti gasi, de asemenea, in randurile ce urmeaza…

Lista cu rezultatele femelei “Miss Maraton” 0474500-2008-F

Sezonul 2012:

Cel mai important rezultat: 2 National As Maraton Maturi 2012 cu 18,12 pct.

1 Nat Wurzburg 545 p. 942 km cu un avans de 3,5 h pe 6 judete

5 Berlin Nat. centru Arad 485 p. (880 km) (22 nat Berlin 3074 p.)

35 Nat Bamberg 5850 p. (874 km)

161 Dabas 7035 p. (182 km)

Sezonul 2011:

348 Zonal Magdeburg 1846 p. (942 km)

558 Nat Berlin 3949 p. (842 km)

Sezonul 2010:

11 zonal Halle 1837 p. (867 km)

62 zonal Scharding 11.941 p. (641 km)

96 Cegled 2.340 p. (149 km)

100 zonal Coburg 910 p. (866 km)

108 Dabas 6.613 p. (182 km)

Sezonul 2009:

15 Wels 847 p. (593 km)

22 Gyor 868 p. (319 km)

Total: 11.063 km clasaţi în 22 de concursuri!!! ( 7 maratoane clasate)

Centralizări

Sezonul 2012:

1 Jud As Maraton Maturi

1 Zona 1 As Maraton Maturi

2 Nat As Maraton Maturi

2 Jud Maraton Palmares 3 ani

2 Jud Maraton Maturi

8 Nat Maraton Maturi cu 7,81 pct.

25 Nat Maraton Palmares 3 ani

Norme la categoriile Maraton, As Maraton, Maraton Palmares, Maraton Palmares 3 ani, General şi Record

Sezonul 2011: Norme la categoriile Maraton şi Maraton Palmares

Sezonul 2010: Norme la categoriile Maraton şi General

Porumbei înrudiţi cu rezultate de top

Sora cu “Patru x patru”, 474444-2008-F (8 maratoane clasate):

Sezonul 2013:

35 National Berlin 1993 p. 893 km

79 Nat Halle2 2220 p. 867 km

Norme 2013:

1 Jud. Maraton Palmares (49 National)

1 Jud. Maraton Palmares 3 ani (18 National )

Sezonul 2012:

42 Nat Wurzburg 545 p. 942 km (loc 22 centru Arad 342 p.)

44 Nat Bamberg 5850 p. 874 km

124 Frankfurt 856 p. 995 km

62 Dabas 7035 p. 182 km

99 Gyor 2250 p. 314 km

Norme 2012:

9 Jud As Maraton Maturi

17 Jud Maraton Maturi

20 Jud Maraton Palmares

Sezonul 2011:

261 zonal Magdeburg 1846 p. 942 km

467 zonal Magdeburg 2778 p. 936 km

Sezonul 2010:

79 zonal Bamberg 3405 p. 874 km

Sora cu “SARLI 823”, 224823-2005-M:

2006: 1 Suceava 607 p. 360 km cu avans de cateva minute (concurs foarte greu)

2007: 15 zonal Nurnberg 1  3308 p. 839 km

78 zonal Nurnberg 3  1842 p. 839 km (sosit la ora 21:52  pe semi-intuneric)

132 zonal Nurnberg 2  2710 p. 839 km

Norme 2007:

2 Jud BH Maraton Maturi

77 Nat Maraton Maturi 86 pct. (3 etape peste 800 km)

2008: Loc 190 Regensburg 3361 p. 754 km

Fiica din “Albastra 774”, 167774-2004-F:

2007: 17 zonal Nurnberg 1  3308 p. 839 km

2008: 213 Nurnberg 1259 p. 839 km

365 Nurnberg  2178 p. 839 km

2009: 54 zonal Aldorf 859 p. 815 km

122 zonal Bamberg 1318 p. 874 km

135 zonal Tenelohe 1505 p. 844 km

117 Regensburg 4628 p. 754 km

351 Scharding 6196 p. 643 km

Norme 2009:

20 Nat Super AS Maraton Femele ACMR 2009

98 Nat Maraton palmares

A clasat în jur 20 etape (dintre care 7 Maratoane), cumulând 9000 km !!!

“Miss Maraton” 0474500-2008-F

Pedigree „Miss Maraton”

Rezulatate 2013 (fara dubluri):

1 National Maraton Palmares Crescator 3 ani

1 Jud. Maraton Crescator
1 Jud. Maraton Palmares Crescator
1 Jud. Maraton Palmares cu femela “Patru x patru” 474444-08 ( Loc 49 National )
1 Jud. Maraton Palmares pe 3 ani cu femela “Patru x patru” 474444-08 ( Loc 18 National- Expo Tg. Mures)
1 Jud. As Palmares Crescator
1 Jud. As Palmares Crescator 3 ani
1 Jud. Viteza cu femela “99” 378499-10 ( Loc 99 Nat.- Expo Tg. Mures)
1 Jud. Viteza Crescator

2 National AS Palmares Crescator 3 ani

2 Zonal Tabor 1 6.416 p. 597 km cu masculul “430” 567430-11
2 Jud. Fond Palmares 3 ani cu masculul “Magnific 450” 378450-10 ( Loc 41 Nat. – Expo Tg. Mures)
2 Jud. General Crescator
2 Jud. As Crescator
2 Jud. Viteza Palmares Crescator

3 National AS Palmares crescator

3 Jud. AS Maraton Maturi cu femela “Nocturna 492” 567492-11 ( Loc 6 Nat. Halle2 867 km si 2220 p. Sosita pe semi-intuneric; Loc 30 Nat. AS Maraton Maturi- Expo Tg. Mures)
3 Zonal Leipzig Crescatori 835 km cu 300 crescatori
3 Jud. General Palmares Crescator
3 Jud. Viteza Palmares cu femela “99” 378499-10

HALLE – 2013

Rezultate 2012

BAMBERG – 2012

Rezultate 2011:

2 National AS Palmares Crescator

2 National AS Palmares Crescator 3 ani

3 Jud. Maraton Palmares cu femela “ Lucky Girl” 474473-08 ( Loc 10 National)
3 Jud. Maraton Palmares Crescator 3 ani

Sursa: Columbofil.net

BogdanPasca

Ultimile comentarii
  1. Krisztofer Attila 9 august 2014

Lasă un răspuns

Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții media sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de media sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Setările cookie pe acest website sunt setate astfel încât să vă ofere cea mai bună experiență posibilă.

Închide