arrow10 Comments
 1. mihai chisan
  Mar 06 - 8:45

  superb articolul.ne arat si alternativele.

 2. AdrianMadlin
  Mar 06 - 10:08

  Extraordinar, am aflat ca otetul de mere este bun si contra salmonelozei !

 3. mihai73
  Aug 06 - 14:57

  sunt foarte bune tratamentele naturale dar trebuie sa aiba un mod de administrare trimitetil va multumesc

 4. Andrei Bondar
  Aug 06 - 15:50

  Multe din aceste tratamente naturale tin de fiecare in parte, fiecare decide cat si cum. De exemplu otetul de mere: o lingura la un litru de apa (unii aleg sa dea 5 ml la un litru). Usturoiul la fel se adminsitreaza diferit de la un columbofil la altul, eu dau 4-5 catei de usturoi la un kg de mancare sau un 2 litri de apa. NU exista o regula batuta in cuie, trebuie sa observi si cum reactioneaza porumbeii la aceste produse.

 5. mihai73
  Aug 10 - 16:43

  terog daca ai un tratament natural pt caiile respiratori ca tot ce scrie ii pt altele si am inceput sa le folosesc daca leai pune intro ordine finca sunt zile de inbarcare si zile care ii asteptam sigur ca trebuie ceva in apa de baut natural si bun it multumesc

 6. Bondar Adrian
  Noi 03 - 23:01

  Domnilor daca porumbeii sunt ținuti intr-un mediu aerisit, curat, suspendat de la pământ si care nu e umed, putem fi liniștitoare din punct de vedere al bolilor! In plus daca porumbei sunt si liberi cam de 2 ori p zi ca la mine de exemplu nu ai nevoie de multe medicamente . Recunosc cactratez tot efectivul de porumbei de doua ori pe an si atât! Nimic mai mult sau mai putin! PS: daca ați vedea Cusca mea ați rade cu lacrimi si totuși am porumbei sanatosi tun! Numai bine.

 7. Bondar Adrian
  Noi 03 - 23:05

  Am uitat ! am concurat 2 ani in străinătate cei drept fara rezultate remarcabile dar in fond am o satisfacției aparte cand din 10 angajați am 10 sosiri, fără Electroliti si alte medicamente strânge.am de gând sa ma înscriu si in Romania in FCPR.

 8. Bondar Adrian
  Noi 04 - 23:15

  Tratamentele naturiste sunt cele mai eficiente si de succes! Numai bine !!!

 9. Daniel Burlacu
  Apr 12 - 8:46

  leam dat eri la porumbei cate o pastila de columboviofort cand trebuie sa repet

Leave a Reply

Mobile Theme