TEURLINGS la Zilele Porților Deschise NATURAL

TEURLINGS la Zilele Porților Deschise NATURAL,

8-14 Martie 2019

Pentru că ne mai despart doar câteva zile de evenimentul anului pentru Natural Granen România, a venit timpul să vă spunem care este surpriza pe care am pregătit-o pentru Zilele Porților Deschise Natural Granen România 2019
Pe lângă toate produsele Natural cu care v-am obișnuit, vom lansa în România și o altă marcă de produse, Teurlings.
La Teurlings, care a avut o reputație bună de păstrat de mai bine de câteva decenii, toată gama este adaptată cerințelor înalte de hrănire, care la rândul ei este necesară pentru a putea face performanță.

Ce recomandă compania Teurlings? Experiență din 1923, calitate olandeză, ingrediente de primă clasă, concentrați pe rezultate, servicii excelente, produse sub certificat HACCP și GMP.

Cu Teurlings, care îşi menţine o bună reputaţie de câteva decenii, sunteţi pe mâini bune. Toată gama de produse este adaptată necesităţilor porumbeilor şi se bazează pe hrană de calitate superioară, la rândul ei necesară pentru a putea face performanţă.

Cu porumbei buni, produsele Teurlings vă pot ajuta să începeţi sezonul competiţional aşa cum trebuie.

Gamele de produse Teurlings

  1. Gama de produse pentru porumbei Teurlings Top Quality

Toate produsele Teurlings TQ sunt speciale. O hrană completă, de calitate superioară, pentru porumbeii de concurs. Cunoştinţele şi experienţa a numeroşi columbofili naţionali şi internaţionali au dus la crearea amestecurilor Teurlings Top Quality. Ce anume face această linie Teurlings Top Quality atât de specială şi eficientă?

Gama Teurlings Top Quality foloseşte cele mai bune cereale. Amestecurile TQ conţin nu mai puţin de 3 soiuri exclusive de porumb. Primul este porumbul roşu Bordeaux, cu acea culoare caracteristică de vişină putredă. Porumbul roşu Bordeaux este bogat în glucide şi oferă un plus de energie.

Amestecurile Teurlings TQ sunt îmbogăţite cu Teurlings Boostmix. Teurlings Boostmix sunt pelete

bogate în vitamine, minerale, microelemente şi aminoacizi. Peletele asigură necesarul de proteină

animală datorită adaosului pudrei de grâu. Porumbeii metabolizează proteina animală mult

mai uşor deoarece gradul de absorbţie în organism este mai mare comparativ cu cel al proteinei din leguminoase. Absorbţia rapidă grăbeşte recuperarea după concurs.

  • Amestecurile A.S.

Teurlings şi Ad Schaerlaeckens şi-au unit forţele pentru a crea această hrană. După câteva teste în crescătorii precum cea a lui Klak, amestecurile Teurlings sub semnătura lui Ad Schaerlaeckens au fost lansate pe piaţă. “Teurlings A.S. Senior” care poate fi administrat tot timpul anului porumbeilor maturi, reproducătorilor şi puilor mai mari de 3 luni. Şi “Teurlings A.S. Junior” pentru puii mai mari de 3 luni. Primul amestec creat a fost “A.S. Junior” deoarece Ad a observat în trecut cât de mulţi crescători îşi hrăneau greşit mai ales puii. Majoritatea administrau un amestec care era prea consistent. Avantajul folosirii aceluiaşi amestec tot timpul anului e şi faptul că stresează mai puţin intestinele (digestia), reducând astfel riscul apariţiei adenovirusului. Amestecul respectiv a înregistrat aşa mare succes încât la scurt timp a fost lansat pe piaţă şi “A.S. Senior”.

Multe nume cunoscute au început de atunci să folosească “Amestecurile A.S.”. Deoarece au avut încredere în Teurlings, care de foarte mulţi ani a considerat că numai grăunţele de calitate superioară sunt potrivite, şi pentru că au avut încredere în Ad Schaerlaeckens.

De asemenea, faptul că această hrană a fost creată ştiinţific şi satisface toate cerinţele. Aceste amestecuri nu trebuie suplimentate cu produse complementare sau vitamine (cu excepţia gritului, bineînţeles), aspect care, până la urmă, va avea un impact pozitiv şi asupra portofelului dumneavoastră.

E suficient să menţionăm două nume. Spre exemplu, Maarten Huijsmans, senzaţia absolută a sportului columbofil olandez, în ciuda vârstei fragede. A reuşit acest lucru cu porumbei buni şi hrană Teurlings, la fel ca alt zburător de top, Peter van de Merwe.

Şi ştiţi ce e bine să auzi de la cei care şi-au pus toată încrederea în această hrană? Dacă porumbeii nu concurează prea bine, atunci un lucru e cert – nu hrana este de vină.

  • Gama de produse pentru porumbei Teurlings Linia Quality

9 Linia Teurlings Quality este o gama completă de amestecuri potrivită pentru orice perioadă a anului. Această linie este creată special pentru nevoile porumbeilor în timpul reproducției, concursurilor și în timpul năpârlirii. Un component principal este porumbul Cribs, uscat natural, care este o sursă excelentă de energie, bogată în proteine.

  • Gama de produse pentru porumbei Teurlings Linia Buget

Amestec de 4 sezoane cu porumb franțuzesc – un amestec de bază la preț competitiv

  • Gama de produse pentru porumbei Teurlings- amestecuri pentru porumbei Show
  • Gama de produse pentru porumbei Teurlings pentru sănătate și înteținere

Teurlings are o gamă compactă și completă de suplimente de înaltă calitate. Această gamă

constă în produse ce și-au pus amprenta de ani buni, dar și de câteva produse noi și îmbunătățite.

Produse de calitate ce fac parte din fiecare crescătorie – TOVO/Condition, Supralith, TQ-Pickstone.

  • Gama de produse pentru porumbei Teurlings TQ-ELECTROLYTES

Teurlings TQ Electrolytes ajută la menținerea unui nivel optim de lichide din organism. Acest supliment ajută porumbeii să se recupereze cât mai repede după un efortfizic sau boala. Reduce riscul deshidratării.

Acestea și multe altele, vă așteptăm să le descoperiți la Simeria, în perioada 8-14 Martie 2019, la Zilele Porților Deschise Natural Granen!

Vă reamintim programul nostru și locația:

Locația –Simeria, strada Cuza Vodă nr. 26, Judetul Hunedoara, la sediul Natural Granen România

Program

  • Luni – Vineri – 8 -16
  • Sâmbătă – Duminică – 9 – 15

Urmărește update-uri constant pe pagina noastră de Facebook Natural Antwerp.
Pentru orice nelămurire, detaliu suplimentar sau o mână de ajutor, ne gășiți la:

0756 197 688 / 0786 892 815

și

natural.granen.ro@gmail.com

www.naturalgranen.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.