15 Martie – Deschidere oficiala a columbodromului Aripi de Curcubeu OLR

www.aripidecurcubeu.ro

PRIMIREA PORUMBEILOR SE FACE IN PERIOADA 15 MARTIE – 15 MAI

Obligatoriu, porumbeii sa fie vaccinati cu cel putin 21 de zile impotriva paramixovirozei si sa fie insotiti talon de proprietate.

bpt f

TAXA DE PARTICIPARE – 25 EURO PORUMBEL

Astfel:

– la 3 porumbei inscrisi – 1 este gratis

– la 5 porumbei inscrisi – 2 sunt gratis

– la 10 porumbei inscrisi – 5 sunt gratis

INAINTE DE PRIMUL HOT SPOT BUZAU, PORUMBEII VOR FI ACTIVATI CONTRA SUMEI 50 EURO

Porumbeii sositi de la finala vor face obiectul unei licitatii. Din pretul obtinut, 50% vor merge la proprietar si 50% in posesia columbodromului,dupa ce se va scadea 20% comisionul site-ului de licitatii.

Porumbeii nevanduti vor putea fi cumparati contra sumei de 25 euro de catre proprietar in termen de 10 zile de la incheierea licitatiei.Dupa 10 zile intra in posesia columbodromului.

Primii 15 porumbei sositi in finala vor fi scosi la licitatie. Premiile vor creste sau vor scadea in functie de numarul porumbeilor activati.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.