6000 de Like-uri pe Facebook – Columbofil.com

Am atins si borna 6000 de like-uri pe Facebook pentru pagina oficiala a site-ului columbofil.com. Acest lucru vine totusi intr-o perioada de inanctivitate pe site, eu nu am mai scris (sau tradus) vreun articol in ultima perioada, e destul de greu sa o fac acum cand sunt inca prins cu zborurile, munca si familia.

6000 FB

Dar as vrea sa-i multumesc D-lui Gruescu Sava pentru munca depusa pe acest site, pentru toate articolele publicate cu un continut foarte bine argumentat, documentat si mai mult reuseste sa ne incante si datorita experientei acumultate in crescatoria proprie si in alte parti.

Pentru mine inseamna foarte mult ajutorul D-lui Gruescu, pe care inca nu l-am intalnit fata in fata, probabil ca va veni si acel moment, multe din sfaturile dansului le-am pus in practica si functioneaza.

De asemenea va indemn sa sustineti acest site prin faptul ca dati un like, lasati un comentariu util pentru ceilalti sau de ce nu sa devii unul ca si Dl. Gruescu care sa contribuie la informarea columbofililor romani si nu numai.

Multumesc pentru toate “like-urile” primite si pentru cele ce vor urma ­čÖé

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

4 thoughts on “6000 de Like-uri pe Facebook – Columbofil.com

  1. Ma bucur sa aud ca si in Romania ,pe langa alte site-uri cu specific “porumbei voiajori” , acest site apartinand zonei de vest , vine in sprijinul crescatorilor tineri ( si nu numai) , promovand la nivel National acest “nobil sport”- (de neinteles ,poate pentru multi concetateni…) , site ,in care sunt publicate nenumarate articole “informative”- unele traduse ,altele expuse sub forma de : comentarii, pareri ,observatii , studiu si experienta depusa intr- o perioada trecut de 40 de ani , din care, pentru multi crescatori ,pot sa-si faca o parere , punand in practica ceea ce cred de cuvinta ,ca se potriveste in crescatoria dumnealor. Multumesc inca o data pe aceasta cale ,d-nului Bondar Adrian , pentru seriozitatea si sustinerea acestui site, felicitandu-l pentru rabdarea traducerilor,aducand la cunostinta tuturor vizitatorilor si impresiile altor crescatori din alte tari .Imi doresc ca pe viitor ,numarul celor care publica diverse materiale informative ,sa fie intr-un numar cat mai mare , aducant un plus la deslusirea ,atator probleme ,care si astazi sunt considerate ” enigme ” !?- ridicand acest sport ,la ” nivel de arta ” !

  2. felicitari pentru articolele publicate ,poate un pic de promovare pe saitul dv cu campioni provinciali si nationali ar fi benefica sportului columbofil felicitari pentru ce faceti .

    1. Multumumesc pentru aprecieri. Din punctul meu de vedere se poate, doar ca eu nu dispun de timp sa na duc sa fac vizite columbofile pentru a crea acele materiale, daca cineva ar putea sa le faca eu sunt dispus sa le public.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.