A.P. Overwater

Astăzi este recunoscut drept unul dintre ultimii columbicultori, şi încă mai concurează la cel mai înalt nivel, într-o competiţie acerbă la nivel internaţional, zburând aceeaşi suşă de acum 20 de ani. De multe ori, aşa-numitele motoare diesel din Oudendijk au fost lăudate în revistele de specialitate din lumea întreagă. Fie că porumbeii săi a fost numiţi suşa modernă Jan Aarden sau rasa pură A.P. Overwater, îi putem numi oricum am dori.

Super licitatia lunii Ianuarie, numai pe www.licitatii.piatadeporumbei.ro

In cadrul acestei licitatii deosebite, se regaseste un fiu direct al lui New Dure, o raritate la acest moment in Romania.
Printre ceilalti porumbei disponibili, regasim fii, fiice, nepoti si nepoate din alti porumbei celebrii precum: DE DURE, TURBO PLATINUM, SUPER AS, RINEE, THE NIGHT LADY, etc.

Alti porumbei de renume care se regasesc in pedigreele acestor porumbei sunt ZWART GOUD (Jellema), PAARSBORST (Ko van Domelen), SUPER VANOPPEN (Wijnands), CHEETA (Chris si Jaap van der Velden).

Creme de la Creme de la AP Overwater, acum, in licitatia lunii Ianuarie pe www.licitatii.piatadeporumbei.ro

Pentru a putea vedea cei 15 porumbei licitati accesati link-ul AICI

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.