Acord de parteneriat incheiat intre Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor si Federatia Patronilor Bihor

 

 

 

 

Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor a reusit sa incheie un parteneriat cu Federatia Patronilor Bihor, acest parteneriat are ca si scop principal pentru Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor gasirea de solutii pentru dezvoltarea sportului columbofil in judetul Bihor.

Se urmareste atragerea de fonduri europene pentru organizarea unor evenimente columbofile majore – expozitii de exemplu, dar si alte manifestari columbofile. De asemenea cautarea unor solutii in vederea atragerii de fonduri europene transfrontaliere Ungaria – Romania.

Mai mult se doreste sa se stabileasca o legatura intre mediul de afaceri din Bihor si sportul columbofil prin implicarea companiilor din Bihor in diferite activitati columbofile realizate de catre Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor.

Mai jos puteti vedea cateva fotografii realizate cu ocazia semnarii acordului de parteneriat cu Federatia Patronilor Bihor cat si acordul de parteneriat.


IMG_8049 IMG_8050 IMG_8052 IMG_8054 IMG_8055 IMG_8058 IMG_8061 IMG_8063
Parteneriat ACVB-FPB-page-001

Parteneriat ACVB-FPB-page-002

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.