ANUNT CONCURSURI MARATON FCPR 12-14 IULIE 2013

Incepand cu azi, 15 iulie 2013, nu mai este necesara anuntarea porumbeilor la concursurile de maraton din weekend-ul 12-14 iulie 2013.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “ANUNT CONCURSURI MARATON FCPR 12-14 IULIE 2013

 1. IN ATENTIA D-LUI MARIUS TUNDUC

  si pt toti COLUMBOFILII COTIZANTI AI ROMANIEI!!…luati atitudine
  toti columbofilii ce au platit 15 ron de porumbel imbarcat la aceste nationale dorim sa faceti public lansarile de la etapele CATASTOFALE DE LA GDANK N SI HARCOV pentru a vedea conditiile in care porumbeii au fost lansati
  NU DERANJAM PREA MULT ASA CA FACETI PUBLIC VA ROG si CHELTUIELILE CU ACESTE CONCURSURI NATIONALE TINAND CONT CA ATI ACUMULAT UN CAPITAL DE 1 MILIARD LEI ,IAR CHELTUIELELE CU ACESTE 3 ETAPE AU AVUT UN COST DE APROX DOAR 400 MILIOANE LEI (COMISII+DELEGATII) IAR SUMA DE 100 MILIOANE DIN PREMII ESTE ACORDATA DIN BUGETUL FCPR(RESTUL !?!)
  DOMNULE TUNDUC ASA CUM SUNTETI COTIZANT LA BUGETUL STATULUI LA MINISTERUL DE FINANTE ,VA ROG SA JUSTIFICATI PUBLIC RESTUL DE 600 MILIOANE LEI ..VREM TRANSPARENTA ASA CUM ATI DORIT…
  DE MENTIONAT CACI TOOOOTI BANII NU!!! AU FOST TRANSFERATI IN CONTURILE FCRPR CI DOAR AU FOST PLIMBATI DIN MANA IN MANA FARA NICI O CHITANTA PANA IN BUZUNARELE VOASTE!!!!??
  ASTEPTAM JUSTIFICAREA mARIUS tUNDUC

  posteaza mesajul Dle administrator este dreptul meu si al celorlalti columbofili sa stim unde au ajuns banii nosti…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.