ANUNT IMPORTANT PENTRU MEMBRII UCP BEIUS

Datorita faptului ca in ultimele zile au aparut cereri noi de inscriere dinspre fostii membrii ai asociatiei, actualmente membrii clubului Ucp Beius, de a fi re-primiti in AJC Bihor, conducerea AJC Bihor are de facut urmatoarele precizari:

Fostii membrii au posibilitatea sa se re-intoarca in aceleasi conditii financiare ca si membrii actuali pana la data de 16 martie inclusiv.

Dupa aceasta data, cei care doresc sa revina vor plati o taxa suplimentara de 100 euro pentru masina ce urmeaza sa se achizitioneze, indiferent ca vin acum sau la toamna.

In seara de 16 martie toti presedintii de cluburi vor transmite dlui Vancea Flavius listele cu numele membrilor pentru 2015, obligatoriu!!!

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.