ANUNT IMPORTANT: Produsele Natural si Teurlings, acum mai aproape de tine

Nu rata ocazia de a achizitiona produsele Natural si Teurlings, fara costuri de transport, direct de la noul nostru distribuitor zonal din judetele Cluj, Salaj, Satu-Mare, Maramures.

Incepand cu data de 15 Aprilie 2019, am semnat un contract de distributie unica, pentru judetele Cluj, Salaj, Satu-Mare si Maramures, cu SC Silvania Aquaculture SRL, reprezentata de catre domnul Ciprian Mitre – 0744 794 424.

Asadar, daca locuiesti sau concurezi porumbei in unul din cele 4 judete, poti achizitiona produsele Natural si Teurlings direct de la distribuitorul nostru agreat, la preturile magazinului din Simeria, fara taxa de transport sau livrare.

Toate comenzile online de pe www.naturalgranen.ro care vin din unul din cele 4 judete, vor fi livrate de catre partenerul nostru, fara costuri de transport.

Comenzi si detalii despre livrare:

Puncte de vanzare directa:

  • Cluj Napoca
  • Cehu Silvaniei
  • Baia Mare
  • Satu Mare
  • Zalău
  • Esti din alt judet si vrei sa beneficiezi de preturi de magazin fara costuri de livrare? Atunci contacteaza-ne (daca esti interesat sa devi distribuitor unic pentru unul sau mai multe judete) sau recomanda-ne un distribuitor/magazin serios care poate fi distribuitor unic in unul sau mai multe judete, pentru Natural si Teurlings. Scrie-ne pe natural.granen.ro@gmail.com sau suna-ne la 0756 197 688

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.