ANUNTURI TELEFONICE PRIN SMS SI MAIL

sms_emailAsa cum anuntam anunturile telefonice se vor trimite prin SMS incepand cu sezonul 2013, dar in acelasi timp sa identificat si o solutie pentru trimiterea lor pe mail.
Astfel cei care doresc vor solicita tehnicilor introducerea adreselor de mail in Programul de clasamente, si ulterior pe aceste adrese vor primii un mail cu datele de cont din Programul de clasamente. Se va intra in cont si se vor introduce datele pentru concursul selectat.
Datele de acces in cont sunt individuale pentru fiecare crescator si columbofilii trebuie sa le memoreze, si in acelasi timp sa nu le faca publice.
Optional vor avea si tehnicii posibilitatea introducerii datelor in cazuri de forta majora.

Tunduc Marius – Presedinte CNS – FCPR

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.