Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor – Achizitie masina pentru transport porumbei

In urma cu cateva saptamani scriam despre Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor ca urmeaza sa achizitionaeze o masina pentru transport porumbei, iata-ne in fata faptului implinit, Asociatia a fost nevoita sa faca aceasta investiei deorece a crescut numarul de columbofili inscrisi in cadrul Asociatiei cat si  datorita cresterii numarului de porumbei.

Este vorba despre un Ford Transit din anul 2008 echipat  cu un container nou, marca Geraldy,dotat cu 36 de boxe detasabile din aluminiu,sistem de adapare automat si sistem de ventilatie.In prezent asociatia Voiajorul BH detine 2 masini de ultima generatie cu o capacitate de aproximativ 5000 de porumbei.

Am realizat si un clip video cu masina de transport:

Mai jos puteti vedea cateva poze cu masina de transport porumbei pentru concursuri:

picture 039 picture 040  picture 043 picture 044 picture 048 picture 049 picture 051 picture 052 picture 055

picture 048

 

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.