Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor dispune de 20 de ceasuri Benzing CC (Computer Clock)

Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor dispune de 20 de ceasuri Benzing CC (Computer Clock). Aceste ceasuri constatatoare vor fi oferite membrilor noi, incepand cu sezonul 2013.

constateur_benzing_032Ceasurile Benzing CC au fost primite cadou din partea D-lui George Huang, un partener de nadejde al F.C.P.R..

tunduc-george-pasha-carl(Marius Tunduc, George Huang, Pasha si Carl Huang in fata columbodromului Black Sea One Loft Race)

Aceste ceasuri vor fi folosite de Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor in vederea incurajarii tinerilor columbofili, si nu numai, pentru a se inscrie ca si membri columbofili activi la concursurile cu porumbei voiajori.

Ceasurile constatatoare vor fi distruite pe centre de imbarcare in functie de numarul de membri noi din cadrul fiecarui centru de imbarcare.

Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.