Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor – Proces Verbal Sedinta Comitet Director – 30.12.2013

  1. Propuneri plan de zbor 2014
  2. Premierea campionilor si organizarea banchetului
  3. Diverse

Propuneri plan de zbor 2014

Categoriile viteza – demifond

S-a luat in discutie ca primele doua etape de viteza sa se organize pe grupari, urmand ca fiecare grupare in parte sa decida locatia celor doua etape. Astfel sunt urmatoarele grupari: Salonta-Oradea, Alesd-Beius, Marghita-Carei.

Etapa a treia:

S-a propus Acs si Nitra. S-a hotarat Acs pentru cea de a treia etapa.

Etapa a patra:

S-a propus Bratislava. S-a hotarat Bratislava pentru cea de a patra etapa.

Etapa a cincea:

S-a propus Budapesta si s-a hotarat Budapesta pentru cea de a cincea etapa.

Urmatoarele etape de viteza demifond vor fi tot Acs, acestea intercalandu-se printre etapele de fond si maraton.

Etapele de fond si maraton vor fi decise de comitetul zonal. Propunerea Asociatiei pentru etapele de fond ramane Tabor.

Comitetul Director a decis componenta comisie pentru negocierea etapelor zonale (fond – maratoane): Preseditele Asociatiei – Marius Tunduc, Casierul Asociatiei – Flavius Vancea si Tehnicul Sportiv – Ionut Fildan.

Deasemeni primul fond va fi organizat de Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor, la aceasta etapa vor zbura doar membri asociatiei, urmand ca urmatoarele fonduri sa fie zburate cu zona.

Premierea campionilor si oraganizarea banchetului

Se va realiza o prezentare a campionatului judetean, pe centre de imbarcare si a clubului elite, aceasta prezentare va fi realizata in cadrul site-ului asociatie www.acbihor.ro cat si pe site-urile partenere.

Rezervarea si achitarea taxei pentru banchetul anual de premiere se va realiza pe centre, responsabilul de centru va achita valoarea aferenta membrilor participanti.

Diverse

Fiecare centru va primi inelele dupa achitarea integrala a taxei de 50 euro (echivalentul in lei). Distribuirea se va realiza la nivel de centru.

S-a discutat posibilitatea achizitionarii unei remorci cu aproximativ 50 de boxe. Din cei 10 mebri prezenti au votat 5 membri pentru achizitionarea remorcii si 5 membri au fost impotriva achizitionarii.

I se mentine prima santiune D-lui Lucaci Ionut, si anume interdictia de a participa la imbarcari si desigilari. Aceasta masura survine datorita faptului ca Dl. IOnut Sztanyik nu a realizat documentul prin care isi asuma faptul ca Dl. Lucaci Ionut va avea un comportament adecvat si corespunzator cu regulamentul de ordine interioara a Asociatiei Columbofile Voiajorul Bihor.

Aceasta sanctiune va putea fi anulata in momentul in care Dl. Sztanyik isi va asuma raspunderea Dl. Lucaci Ionut.

Au fost prezenti: Marius Tunduc, Andrei Bobdar, Flavius Vancea, Ionut Sztanyik, Blaga Sorin, Fildan Vlad, Fildan Ionut, Todor Cristian, Zlibut Sebastian, Varga Lehel.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.