Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor – Promovarea sportului columbofil in scoli – Colegiul National Iosif Vulcan Oradea

Azi impreuna cu Ionut Lucaci si Doru Sabau am vizitat Colegiul National Iosif Vulcan din Oradea, aceasta actiune a avut loc in cadrul “Scoala altfel”. Cu aceasta ocazie am promovat sportul columbofil din Romania si nu numai. Au participat copii din clasele a I-a si a III-1 de la Colegiul National Iosif Vulcan. Cum era de asteptat, copii au fost foarte interesati de porumbei, Ionut Lucaci le-a prezentat doi pui de porumbel, le-a adus si niste oua de porumbei, cat si oua din plastic. Le-a explicat ce rol au ouale, cat timp trebuie sa cloceasca porumbei, cat timp trebuie sa cloceasca, le-am evorbit si despre concursurile cu porumbeii.

DSCN2750

Iar la final le-am dat un test cu sase intrebari, si la final cel care a raspuns corect la toate intrebarile a primit o medalie de campion, pana la urma au fost 10 copii cu punctaj maxim, medalia a fost oferita in final celor doua clase. Ionut Lucaci s-a dovedit a fi un bun profesor, testul fiind un adevart succes.

Pe langa interactiunea cu copii, le-am prezentat materialul video de promovare realizat de FCPR cat si diverse clipuri video cu porumbei voiajori. Copii au parut foarte incantati de aceste clipuri video.

 

 

 

[youtube-https://www.youtube.com/watch?v=9Hj7RAlz1-U]

 

 

 

DSCN2667 DSCN2672

 

DSCN2675 DSCN2676 DSCN2679

 

DSCN2686

 

DSCN2693

 

DSCN2702

 

DSCN2710 DSCN2717 DSCN2721 DSCN2731 DSCN2734 DSCN2735

 

DSCN2740 DSCN2744 DSCN2751

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

4 thoughts on “Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor – Promovarea sportului columbofil in scoli – Colegiul National Iosif Vulcan Oradea

  1. Bravo unchiu ai inclinati si spre pedagogie,frumoasa prezentare baieti. Felicitari!!!!!!

  2. Felicitari baieti, asa ar trebui sa se comporte un adevarat columbofil.
    Bravo,sa speram ca noua generatie vor iubi porumbei asa cum sintem noi cei mai “batrini” .!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.