Asociatia judeteana columbofila Bihor, promoveaza columbofilia in scoli

Astazi 10.12.2014, s-a semnat un acord de parteneriat pentru Ispectoratul Judetean Bihor si Asociatia Judeteana Columbofila Bihor, avand ca scop promovarea in scoli a evenimentului organizat de AJC Bihor.

Astfel grupurile organizate de elevi, vor beneficia de accesul gratuit la Expozitia Columbofila a Proviciei Vest care se va organiza la Sala Sporturilor Oradea in 20-21 decembrie 2014.

Iata asadar o noua actiune menita sa faca sportul nostru mai cunoscut publicului larg.

ACJ Bihor se dovedeste inca o data varful de lance a promovarii columbofiliei in vestul tarii si in acelasi timp o asociatie cu o structura organizatorica foarte buna care pune pe primul loc conditiile oferite columbofililor si porumbeilor generand o competitie puternica.

Toti cei care vor sa vada cei mai buni porumbei din vestul tarii sunt asteptati asadar in 20-21 decembrie la Sala Sportului Oradea.

 

IMG_0720

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.