Avidress Plus

Avidress Plus este ocombinaţie de 5 oţeturi, oregano şi scorţişoară. Este 100% natural şi se administrează zilnic în apa de băut, se poate combina cu orice alte produse mai puţin cu medicamente. Avidress Plus scade Ph ul din organismul porumbelului până sub cifra 4 fiind cunoscut faptul cǎ trichomonoza nu se dezvoltǎ în medii acide cu PH sub cifra 5.


Mod de administrare:
5ml la 1 litru de apǎ tot timpul anului.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

5 thoughts on “Avidress Plus

  1. Am aceasi problema, e greu sa ii fac sa il bea chiar daca ii insetez; mai mult eu il combin si cu usne gano facand amestecul mult mai greu de baut.

  2. Combinat cu Usnegano are efecte excelente dar porumbeii chiar nu il beau. E de pus amestecul pe boabe Usnegano + Avidress + Avimicin (noul produs minune pt respiratorii). Eu asa vreau sa incerc la pui.
    De baut daca incepi de la pui nu ai probleme ca se obisnuiesc, daca incepimai tarziu treaba scartie putin. La cei inchisi nu au de ales.
    Totusi eu voi incerca metoda de mai sus in cure de 1 saptamana.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.