AVIMYCIN – PULBEREA MINUNE, SAU SĂNĂTATEA NATURALĂ A PORUMBEILOR

Sunt implicat în lumea columbofilă de mulți ani și poate și de asta sunt la curent cu majoritatea noutăților apărute pe piață.

Sunt unul dintre cei care preferă calitatea, în locul prețului redus, indiferent că vorbim de produse pentru porumbei, de mașini pentru porumbei sau produse pentru mine. Poate acesta este motivul pentru care AC Bihor are în dotare două mașini de ultimă generație marca Geraldy și nu două cotețe de omorât porumbeii.

Nu de multe ori mi-a fost dat să aud de produse naturale care tratează porumbeii și totuși după aplicarea lor porumbeii au rămas la fel. Unii producători nu au nici minimul bun simț să adauge glucoză în astfel de produse de impresionat ,,campionii,,. De ce glucoză? Simplu, pentru că imediat după administrarea de glucoză porumbeii sunt mai energici și asa dă senzația idioților că produsul oferit este foarte bun. Realitatea însă se recunoaște cîteva zile mai târziu în clasament.

Și totuși unele dintre acestea sunt bune și funcționează. Î-mi aduc aminte de vechiul TRICOGO ce efecte favorabile avea atît după cît și înainte de zbor. Făceam un ceai sofisticat: ceai de ficat, cu ceai depurativ, în apă fiartă. Mai apoi miere de albine. electrolit, oțet, Entrobak și Tricogo în apa respectivă. Se făcea un soi de petrol negru însă în 2 ore de la sosire găinațul era normal și porumbeii erau vioi.

Mai putem vorbi de produsele Herba folosite azi de câțiva crescători de top și care se pare că dau rezultate.

Nu cred, și nici nu vreau să vă conving că produsele naturale ar putea trata o stare de boală gravă odată instalată sau cronicizată. Însa preventiv, în stadii ușoare cred că acestea pot face minuni.

Eu am să vă prezint un produs considerat de unii miraculos: Avimycin de la Rohnfried.  Un produs 100% natural și 100% fără efecte adverse.

Trebuie reținut faptul că administrarea de antibiotice are ca prim efect distrugerea florei intestinale!!!

Avimycin este un produs din hrean și colțunalș, două plante foarte eficace în lupta cu răcelile. Uleiurile extrase din aceste plante sunt puse împreună cu ajutorul unei tehnologii din medicina umana. (există acest produs și pentru oameni)

În momentul când acești compuși ajung în gușa porumbelului împreună cu apa se formează o reacție care dă naștere unor compuși care (ATENȚIE) ajung în sângele porumbelului. De aici efectul terapeutic este din interior spre exterior!!!

Atenție: produsul se dă doar pe boabe și acestea se umectează doar cu uleiuri sau cu produse gen Sedochol. Dacă se umectează cu produse pe bază de apă, reacția de eliberare a compușilor se produce în hrănitor și deci nu are efect.

Eficacitatea acestui produs a fost testată în crescătorii de TOP din vestul Europei și în marea lor majoritatea acei crescători s-au declarat extraodinar de mulțumiți.

Ideea este să facem o cură de 5 – 7 zile înainte de sezonul de concursuri astfel încât ultima zi de tratament să fie luni sau marți, iar pe parcursul sezonului se folosește 2 maxim 3 zile pe săptămână la începutul săptămânii.

La pui se folosește și până la concursuri și administrarea acestuia pe boabe cu Usnegano și în apă Hexenbier în cazul crescătoriilor cu efective sănătoase, cu compartimente uscate și aerisite va determina dublarea timpului de zbor în jurul crescătoriei. Poteți foarte simplu experimenta asta.

Foarte important este că acest produs natural nu dă antibiorezistență și nu distruge flora intestinală.

Știu că citind acest articol veți considera că este o simplă reclamă în condițiile în care noi îl vindem.

Lucrurile nu stau de loc așa. Doresc să avem posibilitatea să încercăm acest produs pentru a ne convinge de calitatea lui. De aceea acesta este disponibil pe site-ul www.rohnfried.ro dar și pe www.columbovet.ro la un preț extrem de redus. Numai 35 de lei.

Pentru comparație vă dau câteva link-uri pentru a vedea prețurile acestuia în altă țări:

http://pigeons.mercasystems.com/index.php/rohnfried-pigeons-products-avimycin-pulver.html

http://www.pigeonsproducts.com/avimycin-pulver-by-rohnfried-927

http://www.ebay.com/itm/Pigeon-Product-Avimycin-Pulver-400gr-100-natural-by-Rohnfried-/261314613821

Cred că diferențele sunt extrem de elecvente. Și pentru că vorbim de prețuri, cred că este de preferat să testăm acum un produs la 35 de lei decât peste câteva luni la prețul real care trece bine de 50 – 55 lei.

Nu uitați că și produsele naturale pot avea uneori efecte miraculoase.

www.tunduc.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.