Centru de imbarcare si clasament la FOND cu 20 de columbofili si 250 porumbei!!! – Columbofil.net

 

lossingIn weekend-ul care tocmai a trecut, conducatorii FCPR au avut o intalnire la Brasov pentru a analiza si modifica putin RNS -ul acolo unde s-a considerat ca este necesar si s-au dezbatut si votat propunerile venite din partea membrilor.

Una dintre cele mai importante propuneri a fost aceea de a putea organiza centru de imbarcare la etapele de fond cu doar 20 de membri si de a putea beneficia de clasament cu 250 de porumbei.

Aceasta propunere a fost aprobata, iar din sezonul 2014 vom putea imbarca si beneficia de clasament pe centru de imbarcare la centrele unde vor fi minim 20 de columbofili (si ceasuri) si minim 250 de porumbei.

Asadar, un pas URIAS pentru columbofilii care trebuiau sa se deplaseze zeci de km. pana la centrul unic de imbarcare din judet.

In consecinta, cheltuielile de deplasare la imbarcare si desigilare vor fi mult mai mici, timpul pierdut la imbarcari si desigilari, deasemenea va fi mult mai putin. Pe deasupra, vom putea beneficia si de clasament pe centrul de imbarcare iar o etapa din cele 3 pentru norma la categoria FOND va putea fi centralizata din acest clasament.

Sursa: columbofil.net

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “Centru de imbarcare si clasament la FOND cu 20 de columbofili si 250 porumbei!!! – Columbofil.net

  1. Orice ajuta columbofilia si colubofili este bine venit. Craciun Fericit tuturor columbofililor din Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.