Chevi-tren

Prezentare: Flacon a 300 ml • Insecticid cu efect îndelungat. Pentru porumbei voiajori

Compoziţie: 300 ml

conţine 3 g 2-clor-1-(2,4,5-triclorfenil)-vinil-dimetil-fosfat

Indicaţii: contra muştelor, ţânţarilor, ectoparaziţilor (acarieni,căpuşe, păduchi)

Dozare: 60 ml soluţie în 2 litri apă.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

2 thoughts on “Chevi-tren

 1. SALUT!
  MA INTERESEAZA ACEST PRODUS…SI AS VREA SA TE INTREB …DE UNDE AS PUTEA SA-L IAU?
  SI INCA O INTREBARE…E RECOMANDAT SA SE DILUEZE ACEST INSECTICID IN APA DE BAIE SAU E TOXIC PT PORUMBEI?
  MULTUMESC ANTICIPAT!

 2. Salut,
  Acest produs este fabricat de catre Chevita din Germania. In Romania, eu stiu doar de Vetexpert printre comerciantii de produse chevita. Dar in lista cu produsele comercializate de catre Vetexpert nu pare. Ar fi bine sa intri pe pagina lor de prezentare http://www.vetexpert.ro/medicamente-veterinare/specialitati-pentru-porumbei-c233.html sa vezi exact ce comercializeaza si eventual sa ii suni si sa ii intrebi daca nu ar putea sa comande direct de la chevita si sa-ti aduca.
  Eu cred ca se poate pune si in apa de baie, dar nu le-as pune daca au oua ( eu am facut greaseala odata cu un insecticid de la noi din Romania), mie mi-au lasat ouale pentru ca aveau mancarimi mari la picioare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.