Ciung de Ploiesti

Am primit un comentariu recent si m-am gandit ca ar fi bine sa il pun ca si articol, ca sa fie vazut mai bine poate este cineva interesat sa achizitioneze Ciung de Ploiesti.

Vand Ciungi de Ploiesti, porumbei de rasa veche, o cresc de 52 de ani, o am de la regretatul Prof. Tasca, creatorul standardului acestei rase si de la alt crescator din acele timpuri, Anghel Ionescu (sergentul) din orasul Ploiesti.

Valoarea acestori pasari pe care le am este mare intrucat morfologic si fiziologic respecta standardul facut de Prof. Tasca, calitatile de zbor cat si penajul acestei rase s-au dovedit prin faptul ca in  toate expozitiile nationale si internationale aceste pasari au fost apreciate, primind de fiecare data premii.

Posed multe diplome nationale si internationale.

Nu vand decat tineret.

Crisu Istratescu

TEL 0244510823 / 0726472549

 

FPICXJOFZFYTMWSKMJI

Sursa poza:

http://aditurda.sunphoto.ro/ciungi_de_ploiesti

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

3 thoughts on “Ciung de Ploiesti

  1. vand porumbei ciung de ploiesti nautii, serpii, albastrii, trestii din 3 perechi pe care le-am cumparat de la Istratescu Crisan in 2008 si alte 3 perechi pe care le-am cumparat de la Rodion, cel mai vechi crescator de ciungi. El avea zboruri de 11 ore; eu am reusit 5-6 ore cu plecare rapida la disparitie si urmarire in puncte. Inteligenti,nu se pierd,zborul nu foarte frumos.Rau,l un mascul de la Crisu a venit de la 40 km de la Slon la Ploiesti. Pandura de la Bulgaru a venit de la Urlati la Ploiesti 20 km. Vand cu proba de zbor numai 100 lei pasarea. 0730560384

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.