COLUMBODROM “ROMANIA GRAND PRIX FCI”

Stimati columbofili ,sunteti invitati sa participati la A Cincea Editie a Columbodromului ” Romania Grand Prix FCI “ care va avea loc in anul 2016.
Columbodromul” Romania Grand Prix FCI “ a luat fiinta in anul 2011,  dupa obtinerea avizului de la FCPR si licenta de la FCI de catre Columbodromul ” Andrei Saguna ” Arad, acesta oferind inca de la inceput conditii optime pentru desfasurarea unui astfel de tip de campionat.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Seriozitatea organizatorilor, calitatea intretinerii, antrenarii, precum si premiile substantiale va vor face din columbodromul nostru un loc in care crescatorii atat din tara, cat si din strainatate sa isi poata masura fortele prin echipele ce vor fi trimise an de an.
Pentru anul 2016 columbodromul nostru are o capacitate de 1.200 porumbei.
Porumbeii angrenati in aceasta competitie isi vor disputa suprematia, pe parcursul a 5 etape:
  1. Kecskemet – 125 km

  2. Dabas – 188 km

  3. Bicske – 250 km

  4. Pannonhalma – 315 km

  5. Sopron – 405 km DERBY – FINALA 17.09.2016

La toate cele 5 etape se vor filma imbarcarea si lansarea porumbeiilor si vor fi postate pe acest site.

Premiile puse in joc anul acesta sunt substantiale, in jurul sumei de 37.400 €, motiv pentru care este o competitie demna de urmarit chiar si din postura de simplu spectator.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Calculul acestor premii sa facut pentru 1.000 porumbei.

La sfarsitul campionatului 2016, primii 50 de porumbeii sositi de la etapa finala si primi 10 la categoria As vor fi vanduti la licitatie. De organizarea licitatiei se va ocupa www.ebpigeon.com China. Urmatorii 50 se vor vinde pe site-ul www.columbofil.net, restul porumbeilor vor ramane proprietatea columbodromului.

Înscrierea este deschisa in intervalul 15 martie – 31 mai 2016.

Columbodromul FCI din Andrei Saguna va pune la dispozitie urmarirea porumbeilor in timp real. Pentru a accesa camera montata la columbodrom va rugam sa accesati urmatorul LINK.

Link-ul functioneaza doar in INTERNET EXPLORER!!!! Dupa ce ati accesat link-ul pentru prima oara, in partea de jos va cere sa instalati un ActiveX Control, pe care dati “Install” dupa accea la username trebuie sa introduceti: guest, fara parola. ATENTIE!!! Pentru versiunile de Internet Explorer mai noi, daca nu va apare nimic dupa ce v-ati logat, in partea de sus, unde se introduce adresa, aveti un buton care arata ca si o coala de hartie, el se numeste “Compatibility view”, dati click pe acesta, restartati browser-ul si intrati iarasi.;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pentru a porni camera, dati click pe butonul de play, din pagina!

NOU!!! NOU!!! NOU!!!

Imagini live din interiorul Columbodromului.

Pentru a accesa camera va rugam sa dati click aici. In pagina de logare va rugam sa introduceti: guest (username) si 1234 (password). La live view trebuie sa descarcati acel plug-in care vi se spune sa-l descarcati si dupa trebuie sa-l instalati. Dupa ce l-ati instalat trebuie dat un refresh la pagina cu camera si trebuie activat acel plug-in.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.