Columbofil.com pe Facebook

Dragi prieteni, columbofil.com a ajuns la aproape de borna de 4000 de like-uri. Intr-o perioda scurta de timp comunitatea din jurul columbofil.com a crescut foarte mult. Vreau sa va multumesc pentru ca sunteti alaturi de columbofil.com si apreciati munca depusa pentru mentinerea site-ului si publicarea unor informatii cat mai utile pentru fiecare dintre noi. Site-ul si-a schimbat tematica in urma cu mai bine de un an spre porumbeii voiajori, motivele sunt mai multe, un motiv ar fi si faptul ca eu m-am orientat spre porumbeii voiajori, iar munca ralizata in cadrul site-lui ma ajuta si pe mine sa ma dezvolt si sa acumulez informatii columbofile despre porumbeii voiajori. Mai mult sunt dispus sa public articole si despre porumbeii de agrement daca sunt dispusi unii sa colaboreze cu site-ul columbofil.com pe aceasta tema.

www.facebook.com/columbofil

facebook 3999 like-uri Daca vrei sa fii la curent cu toate noutatile de pe columbofil.com alatura-te si tu comunitatii de oameni de pe Facebook. Daca vrei sa contribui si tu cu informatii columbofile sub forma de articole contacteaza-ma pe e-mail andrei.bondar@gmail.com.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “Columbofil.com pe Facebook

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.