Comentariile sunt importante pentru un blog

Un blog (cuvânt provenit de la expresia engleză web log = jurnal pe Internet) este o publicație web (un text scris) care conține articole periodice sau și actualizate neîntrerupt ce au de obicei un caracter personal. Ca regulă, actualizarea blog-urilor constă în adăugiri de texte noi, asemenea unui jurnal, toate contribuțiile fiind afișate în ordine cronologică inversă (cele mai noi apar imediat, sus, la vedere). Acest gen de publicații web sunt în principiu accesibile publicului larg.

Sursa: www.ro.wikipedia.org

Dupa cele prezentate mai sus, despre ce inseamna un blog, as vrea sa vorbesc putin despre comentariile mult dorite. Fiecare blogger isi doreste sa aibe parte de cat mai multe comentarii la articolele postate. Insa lucrurile stau putin diferit.

Cel putin in cazul meu, blogul meu nu se bucura de atat de multe comentarii, ca si pe alte site-uri (bloguri). De fapt ceea ce imi doresc eu, e altceva decat ce se prolifereaza pe anumite site-uri. Imi doresc sa am parte de comentarii constructive, la subiect, si prin care sa se contribuie la dezvoltarea subiectului abordat de mine.

Am observat ca internauti iubitori de porumbei, o parte buna dintre ei sunt atrasi de can can, un subiect mai “hot” atrage mult mai multe comentarii, decat, hai sa zicem unul educativ.

Cred ca suntem capabili de mai mult cand vine vorba de comentarii, putem sa oferim cateva informatii despre sportul columbofil privit din perspectiva fiecaruia. In sportul columbofil nu cred ca exista secrete ci doar abordari diferite, De cele mai multe ori ceea ce la tine functioneaza, nu inseamna ca si pentru celalalt va functiona. Fiecare ar trebui sa-si faca un program de pegatire care sa fie adaptat la nevoile fiecaruia.

Pana la urma fiecare suntem datori cu ceva, unii cu scrierea de articole si altii cu scrierea de comentarii, pentru majoritarea acest mod de exprimare este cel mai la indemana. Imi doresc ca acest site, columbofil.com sa devina un astfel de loc in care sa interactionam unul cu celalalt, scopul suprem este acela de duce mai departe acest sport prin furnizarea unor informatii cat mai bune si potrivite pentru fiecare.

Astept parerile voastre …

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

2 thoughts on “Comentariile sunt importante pentru un blog

  1. Ar trebui sa devina o intereactiune constructiva in care experienta sa fie impartasita si altora. Pentru profesianalismul cu care primesc noutatile pe e-mail din partea voastra o sa ma gandesc la un articol pentru voi.
    O zi buna tuturor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.