Comenzi de pui Natural Granen Romania – Comunicat

In atentia tuturor celor care au comandat sau urmeaza sa comende pui din crescatori Natural Granen din Belgia

Datorita unei reguli noi impuse de catre Statiunea de Crestere Natural in ceea ce priveste transportul puilor/porumbeilor catre alte tari de destinatie (altele decat Belgia sau Olanda), Natural Granen Romania are obligatia de a contracta si folosi in scopul aducerii in Romania a puilor/porumbeilor comandati, doar transportatori autorizati de animale, cu mijloace de transport dotate cu ventilatie si sisteme de adapare.

Acest gen de transportator este unul foarte greu de gasit in Romania, noi incercand in repetate randuri sa contractam un astfel de serviciu pentru transportul comenzilor effectuate in luna Mai si Iunie.

Din nefericire ne vedem nevoiti sa asteptam oportunitatea de a gasi un astfel de transportator sau contracactarea unuia cu alta tara de origine, sau alipirea la un transport, cu un astfel de transportator in aceasta zona a Europei.

Ne cerem scuze pentru intarzierile si neplacerile create celor care au comandat si depus sumele de avans.

Din pacate nu putem oferi o data exacta de sosire a porumbeilorin Romania si depindem in continuare de gasirea unui transportator care sa respecte toate regulile impuse de legislativul European. Iar asta poate insemna o saptamana sau mai multe.

Pentru cei care doresc sa renunte la comenzi, recomandam sa sune la numerele de telefon unde au efectuat comenzile, sa anuleze comenzile si sa ceara restituirea sumelor depuse avans.

Multumim pentru intelegrere si increderea acordata.

Echipa Natural Granen Romania

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.