Comenzi Pui – Statiunea de Crestere Natural Antwerp – Bon de comanda pui

In perioada 01-24 Septembrie 2016 se preiau comenzi pentru Pui si Reproducatori de la Statiunea de Crestere Natural Antwerp (Belgia).

  • Pretul unui pui fara pedigree este de 155 RON (inclusiv TVA), iar pretul unui pui cu pedigree este de 350 RON (inclusiv TVA).
  • Pretul unui reproducator cu varsta pana in 5 ani si insotit de pedigree este de 350 RON (inclusiv TVA).

Aceste preturi nu includ costurile de transport in interiorul Romaniei. Estimativ, costul livrarii prin Prioripost, in sistem ramburs, poate varia intre 25 si100 RON (depinde de numarul de porumbei, greutate, volumetrie si valoarea totala a rambursului)

  • Puii se livreaza cu certificat de origine sau pedigree,si titlu de proprietate,emise de catre Statiunea de Crestere Natural Antwerp (vezi exemplu certificat de origine).

Reproducatorii se livreaza cu pedigree si titlu de proprietate, emise de catre Statiunea de Crestere Natural Antwerp.

comenzi-pui

Mai multe detalii gasiti accesand link-ul urmator: www.columbofil.com/comenzi-pui-si-reproducatori-de-la-crescatoria-natural-antwerp-prin-reprezentantul-oficial-in-romania-simeria-hd

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.