COMUNICAT PRESEDINTE FNCPR

Datorita faptului ca suntem asaltati cu intrebari despre situatia preturilor cipurilor si a ceasurilor electronice, in urma demersurilor noastre catre producatorii de ceasuri va comunicam urmatoarele:

Consiliul director al FNCPR m-a mandatat sa port discutii cu firmele care au trimis oferte catre FNCPR pentru a identifica solutia cea mai convenabila pentru columbofili.

In ciuda faptului ca firmele Benzing si Bricon nu au raspuns favorabil solicitarii noastre de a scadea preturile cipurilor, pot sa va confirm azi ca suntem in negocieri avansate cu doi producatori de sisteme elctronice de constatare a porumbeilor (ceasuri electronice), si ca sper ca pana la finalul toamnei sa putem prezenta columbofililor romani o oferta extrem de avantajoasa financiar atat pentru sistemele de constatare cat si pentru cipuri.
Cred ca situatia actuala in care cipurile in Romania sunt mai scumpe ca si in Germania trebuie sa inceteze si impreuna sa gasim o formula care sa faca sportul columbofil si mai atractiv ca si pana acum.
Solutia identificata de mine va fi prezentata in Conferinta Nationala Columbofila a FNCPR pentru a fi sau nu validata de Conferinta.
Ulterior va fi prezentata public si pusa in aplicare in cadrul FNCPR. Data cea mai probabila cand noile sisteme vor putea fi achizitionate este Expozitia Nationala Columbofila a Romaniei, din 28 – 30 Ianuarie de la Bucuresti.
In nici un caz solutia oferita nu va presupune obligatia renuntarii la sistemele vechi de cronomentare existente in acest moment la crescatori, dar va fi o alternativa mult mai ieftina.

Ing. Dipl. Marius Tunduc

Presedinte FNCPR

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

8 thoughts on “COMUNICAT PRESEDINTE FNCPR

 1. Ce inseamna “Dipl.”????????????Cumva diplomat?!! Daca este asa functia iti incetoseaza mintea,pacat.

 2. D le Cristi, pe toate diplomele de absolvire a unei Facultati de Stat din 2000 incoace scrie Inginer diplomat…Dl Tunduc a absolvit o asemenea facultate pe timpul cand se facea scoala…nu acum cand nu se prea face ….asa ca faza cu mintea incetosata nu sta in picioare.
  P>S> din postul tasu trag concluzia ca tu nu ai reusit sa termini o facultate, altfel nu scriai aberatii, de dragul de a face trolling.

 3. De ce trebuie sa își mai laude și școlile absolvite . Nu este de ajuns funcția de președinte FNCPR.
  Lauda de sine nu miroase a bine.

 4. @Jon bv, pai daca este Inginer, de ce sa nu spuna asta, daca pe om il duce capul…aici miros invidie, Faptul ca sa semnat asa mi se pare firesc, normal…in schimb postul tau arata INGUSTIME , carcotime.Daca n ai ceva mai bun de facut ..TACI john.E mai cuminte pt tine asa…si mai bine.

 5. Și eu sunt inginer diplomat și am făcut 5 ani de facultate plus mașter și nu mai mă laud . Tu ai Manea, școala de SLUGI de îi iei atâta apărarea Președintelui Tunduc

 6. Jon bv tocmai te-ai laudat cu scolile tale 🙂
  Tu nu esti important de aceea nu ai pe unde sa-ti expui studiile.
  Nu mai fi invidios c-o sa te roada-n … stomac.

 7. Apropos john de la raion, invata sa te exprimi…ca tu ai mustar in cap nu master.
  P>S> De ce te lauzi ca ai facut 5 ani, ai picat unu si l ai repetat?????

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.