Concursuri porumbei voiajori: Desigilare etapa viteza-demifond Acs si Sedinta Club Oradea

Luni, 08.07.2013 va avea loc desigilarea ceasurilor constatatoare Club Oradea, Asociatia Columbofila Voiajorul Bihor, incepand cu ora 18:00. Toti membrii clubului Oradea vor participa la o sedinta in vederea alegerii reprezentatului de club, stabilirea unei propuneri pentru planul de zbor cu puii penatru anul acesta, si diverse. Aceasta sedinta precede, Adunarea Generala ce se va organiza in data de 21 iulie 2013, ora se va anunta in perioada urmatoare.

In vederea organizarii sedinte intr-un mod cat mai eficient, toti membri sunt rugati sa se prezinte la sediul Asociatiei la ora 18:00.

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.