Concursuri porumbei voiajori: Prognoza meteo pentru Cehia si Ungaria

Zona de vest ( Arad, Timis si Bihor) vor avea ultima etapa de fond a sezonului de concursuri cu porumbeii voiajori, maturi. Pentru multi crescatori este o etapa care ii va face fericiti iar pe ceilalti dezamagiti, unii se lupta pentru categoria as fond, altii pentru norme la fond cat mai mici. Va fi o etapa grea, cu canicula, vant din lateral ( directia dinspre nord), acest lucru se va intampla pe teritoriul Ungariei cand porumbeii vor da piept cu canicula de pe pusta Ungariei.

Mai jos puteti vedea prognoza vremii pentru Cehia si Ungaria, cel mai probabil porumbeii nostri vor urma atraseul prin aceste doua tari. Vremea se prezinta caniculara, temperaturi maxime de pana la 35 de grade celsius, vantul va sufla din  directia nord pe teritoriul Ungariei; iar pe teritoriul Cehiei va sufla din directia est (in centru tarii) si se va schimba dinspre nord in partea de est a Cehiei.

cehia dimineata 27 iulie 2013 directia vantnului cehia dimineata 27 iulie 2013 prognoza ungaria metnet ungaria 27 iulie 2013 directia vantului dupa masa ungaria 27 iulie 2013 vremea in timpul zilei

 

Pentru mine sezonul s-a terminat in data de 13 iulie, odata cu fondul nr. 4 Tabor. Pe final de sezon sunt un simplu spectator columbofil care asteapta inceperea zborurilor cu puii.

Succes columbofililor care joaca aceasta etapa, si mare grija la porumbeii angajati, s-ar putea sa avem o etapa mai grea.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.