Concursuri porumbei voiajori: Prognoza meteo pentru data de 1 iunie

Vremea ramane in continuare capricioasa, in fiecare zi sunt asteptate ploi. In ceea ce priveste harta c u precipitatii puteti vedea mai jos o simulare pentru ora 8:00 dimineata pentru Cehia, Austria, Ungaria, Romania, Slovacia.

harta nori 1 iunie dimineataCeea ce se vede mai sus reprezinta prognoza pentru sambata dimineata ora 8:00, daca se va putea lansa mai devreme, acest lucru ar fi indicat deoarece mai tarziu nori se inmultesc si exista sanse de ploaie.

harta nori sambata ora 11Mai sus este o simulare pentru ora 11. Dupa cum se vede, norii inaiteaza, cuprinzand tot mai mult din teritoriul Cehiei.

harta nori 1 iunie ora 14Dupa cum se vede mai sus, nori isi fac simtita prezenta si alte regiuni. Norii de culoare mai inchisa sunt nori de ploaie, ceilalti mai deschis pot fi simpli nori.

Vantul va bate din vest pe teritoriul Cehiei, iar pe teritoriul Ungariei dinspre sud-vest. Astfel porumbeii vor beneficiala locul lansarii de vant din spate, iar pe teritoriul Ungariei vantul va duce putin porumbeii spre nord, fiind putin avantajati cei din Bihor si Carei. Pana la urma si stolul va decide pe unde vor intra porumbeii.

harta vant cehia 1 iunie harta vant ungaria sambata 1 iunie

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.