Crescatorie Porumbei – De vanzare – VANDUTA

Vand crescatorie construita de aproximativ 6 luni cu dimensiunea 6 m x 2 m, compartimentata in 2 (2m x 2m si 4m x 2m) din lambriu de brad de 2 cm, sputnic stat de 80cm (2buc).

In compartimentul de 2 m x 2 m se afla odihnitoare facute la comanda, cu aerisire prin tavan (tot lambriu brad de 1 cm).

Compartimentul de 4 m x 2 m contine mobilier facut la comanda de catre Indricau Cristian Acesorii Porumbei,un dulap avand 180cm inaltime si 62,5 latime cu fata de vaduvie si tavita dejectie (total 6 dulapuri), odihnitoare la comanda, aerisiire prin tavan.

Toata voliera dispune de instalatie electrica facuta de nou cu neon in fiecare compartiment si priza de curent.

Crescatoria sta pe grinzi de 10 x 10 doar in partile mai putin solicitate am folosit grinzi de 10 x 5.

Pretul este de 6000 Ron negociabil cu specificatia, cumparatorul isi dezasambleaza crescatoria si suporta taxele de transport.

Pentru cei interesati detin si porumbei cu origini Peto Janos, detalii prin telefon.

Detalii la 0756 020 952 Andrei

Crescatoria se gaseste in Oradea (Episcopia)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

 

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

3 thoughts on “Crescatorie Porumbei – De vanzare – VANDUTA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.