Cum functioneaza Columbofil.com

Columbofil.com este website de tip blog. Prima pagina afiseaza ultimele articole (postari). Din aceasta cauza este foarte important sa cauti in cadrul website-lui (blogului) informatia care te intereseaza.  Daca vrei sa fii la curent cu fiecare noutate care apare pe columbofil.com este bine sa te abonezi la newsletter-ul website-lui, este simplu trebuie doar sa introduci adresa de e-mail si te-ai abonat, la fel de simplu poti renunta la abonare, urmand pasii din e-mailul pe care-l primesti odata cu abonarea la newsletter.

site columbofil .com utilizare

 

Deoarece un site nu poate sa contina toata informatia pe pagina pricipala, si daca ar fi asa, viteza de incarcare a site-ului respectiv ar fi foarte mica. Astfel poate fi folosit sistemul de cautare (search) prin introducerea unor cuvinte cheie(ca si porumbei voijaori, ad schaerlaeckens, boli porumbei, trichomonoza si altele). Columbofil.com mai are si un alt serviciu, si anume: sitemul categoriilor, fiecare articol este incadrat intr-o anumita categorie. In imaginea de mai jos puteti vedea modul in care functioneaza, se face un click pe “selecteaza o categorie” si se obtine o lista cu ca tegorii, dai click pe categoaria care te intereseaza si navighezi in continuare cautand ceea ce te intereseaza.

categorii columbofil.com

 

Vor urma si alte sfaturi care sa te ajute sa navighezi mai bine si fii informat.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

3 thoughts on “Cum functioneaza Columbofil.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.