Cum sa folosesti corect site-ul www.columbofil.com

In materialul de mai jos poti sa afli mai multe detalii despre cum functioneaza site-ul www.columbofil.com.

Aceste informatii pot fi vitale in obtinerea unor informatii corecte, la timp si potrivite pentru tine. In primul rand “trebuie” sa te abonezi la newsletter-ul site-ului, de fiecare data cand apar informatii proaspete pe site le vei putea primi si tu la tine pe e-mail. Nu-ti fa griji, nu te voi bombarda cu e-mailuri, in general public 1 articol pe zi, maxim 2. Se mai intampla sa fie mai multe daca situatie o cere, dar mai rar.

facebook columbofil

Da “like” paginii de Facebook, acolo vei gasii informatii de pe site-ul columbofil.com si nu numai, video clipuri si poze.

In rest te las sa vizionezi acest material si sa inveti cum sa folosesti acest site. Nu uita de astept in fiecare zi cu informatii noi si vechi care sa te ajute sa fii un columbofil mai bun, pentru mine, si acest site, misiunea noastra este sa te ajutam sa acumulezi cat mai multa informatie pe care sa o pui in practica si sa te bucuri de porumbeii voiajori si sportul columbofil.

Cu aceasta ocazie sa-i spunem un bun venit D-lui Gruescu Sava, ca si colaborator cu site-ul columbofil.com, in ultima vreme ati putut citi mai multe articole ale dansului, articole foarte bune si educative. 

Daca ai avea posibilitatea sa te informezi corect ai face-o?!?

Sa fiti iubiti !!!

Andrei Bondar

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.