Daniel Pisla – Un columbofil cu ADN de campion

Trăim într-o lume bolnavă dominată de mizerie, nepăsare, agresivitate. Incertitudinea şi nesiguranţa ne apasă tot mai mult. Nu găsim înţelegere şi compasiune pentru nevoile noastre. Nu dorim să oferim altora sprijinul pe care ni-l cer. Nu mai avem respect faţă de ceilalţi şi faţă de noi înşine. La ce ne-ar folosi?

Trăim într-o lume ipocrită, săracă din toate punctele de vedere, inclusiv moral, lipsită de etică şi evident auto-distructivă. O lume schimonosită, hâdă, sulfuroasă, o lume din care au dispărut complet morala, ruşinea, decenţa, normalitatea, bunul simţ, respectul, autoritatea reală şi legea. A dispărut până şi constituţia.As avea mai multe de spus, dar acum nu este cazul …!

Cu toate acestea,Daniel Pasla reuseste sa se bucure din lucruri marunte sau satisfactii mari,… norocul celui care reuseste!
In toata activitatea lui de columbofil la nivel National, a fost indrumat si invatat sa aibe aspiratii inalte ,in varful piramidei.Si nu i-a fost usor.!
Prin munca, pasiune si placere, ajutat si inteles si sustinut de familie si nu numai… a obtinul cam tot ce si-a propus si dorit: de la Campion National la diferite categorii ,la participarea in trei Olimpiade ,detinator al titlului de Maestru Columbofil “MIHAI I”, pentru rezultate deosebite obtinute in activitatea sportiva, la nivel national si international.

Distincția Suprema care poate fi castigata de un columbofil în Romania se numeste Trofeul MIHAI I și este acordat de FNCPR, cu acordul CASEI REGALE A ROMANIEI. Acesta se decerneaza o singura data in viata pentru măiestria in columbofilie.

Acest trofeu se obtine dupã îndeplinirea urmãtoarelor conditii:
 obținerea a douã titluri de campion national la porumbei (doi ani diferiti);
 obținerea a douã titluri de campion national crescãtori (doi ani diferiti)
 participarea în doi ani diferiți cu porumbei în Lotul Olimpic la categoria Sport.

O alta apreciere care-i mai lipsea in PALMARESUL REZULTATELOR, a fost aceasta din 2018, de Campion National la crescator: “CRESCATORUL ANULUI”

CRESCATORUL ANULUI / 2018 , locul 1 la nivel National este Daniel Pasla din Resita jud.Caras-Severin.

La AS National crescator / 2018, locul 3 National

La AS NATIONAL palmares crescator/2018 loc 1 National

GENERAL crescator / 2018,locul 1 National

GENERAL PALMARES crescator/2018, locul 1 National

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

2 thoughts on “Daniel Pisla – Un columbofil cu ADN de campion

  1. Felicitari, un mare campion care a avut harul sa fie in preajma unui mare SENSEI, felicitari domnilor pt tot ce ati realizat. Va salut cu respect IL

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.