Derby Fond Trebic in memoriam Octavian Coste – A.J.C. Bihor 01.10.2016

Asociatia Judeteana Columbofila Bihor organizeaza in data de 01.10.2016 o etapa de fond derby la care invita toti crescatorii din Bihor, Arad, Satu Mare, Timisoara, etc sa participe la aceasta etapa de concurs, o etapa in care vrem sa ii aducem un tribut columbofilului Octavian Coste, un crescator pasionat de zborurile de maraton.

In cadrul acestei etape se vor premia primele 3 locuri:

  • locul 1 va fi premiat cu 100 de euro
  • locul 2 va fi premiat cu 50 de euro
  • locul 3 va fi premiat cu 25 de euro

Conditii de participare: pot participa toti crescatorii atat cei care sunt activati ca si crescatori cat si crescatori care nu au activat in anul 2016 in cadrul asociatiei si de asemenea asa cum am scris mai sus, pot participa si crescatori din alte judete.

Pentru crescatorii din alte judete si crescatorii care nu au activat in cadrul asociatiei bihorene in anul 2016 fie la maturi sau pui costul de participare este de 50 de lei per crescator fara limita de porumbei imbarcati.

Pentru o mai buna organizare, (anuntarea participarii la etapa si numarul de porumbei imbarcati, pentru ca sa se poata trimite un numar de boxe optim la fiecare centru de imbarcare) va rog sa luati legatura cu responsabilii de centru:

Vancea Flavius – Oradea 0744 619 359

Marta Daniel – Ineu 0725 928 653

Imbarcarea pentru aceasta etapa derby se va face JOI, 29.10.2016, centrul Oradea de la ora 19:30, iar la centrul Ineu de la ora 19:30.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.