Desemnare castigator concurs cu premii produse columbofile – Fam. Lucaci – Etapa nr. 10 – Acs, Ungaria

Week-endul ce a trecut a adus etapa cu numarul 10, o etapa de viteza demifond, Acs Ungaria. A fost o etapa mai grea, desi initial credeam ca va fi mai bine dataorita vantului din spate, dar anumite conditii pe traseu si la lansare a determinta ca etapa sa devina putin mai grea, desi dupa cum se poate vedea pe clasament, crescatorii din Carei si Marghita au reusit sa domine copios clasamentul.

Fam. Lucaci reuseste sa claseze 5 porumbei pe clasamentul de club, loc 4 la echipa tot pe club Oradea. Primul porumbel sosit este Pustan, un porumbel cu seria 713094-2013 Pustan Viteza (Olteanu – Sofron).

713094-2013 Pustan

Premiul pentru aceasta etapa este o galeata de vitamineral de 2,5 kg. Castigatorul va fi anuntat pe e-mail.

Extragerea am realizat-o tot pe acest site care din punctul meu de vedere este unul foarte bun, si ma scuteste si pe mine de mult timp pierdut cu filmare si asa mai departe. Acesta este site-ul si filmarea vedeti mai jos: www.miniwebtool.com/random-name-picker

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.