DOUĂ PRODUSE NOI, UTILE, NATURALE ȘI RECOMANDATE

Firma Rohnfried a lansat pe piață câteva produse noi în ultimii ani. Dintre acestea azi vă recomandăm spre analiză două produse naturale.

Este vorba de Avimicin Pulbere și Avisana Picături pentru ochi.avimycin_pulver_2_web-224x300

Cunoaștem cu toții efectele produselor chimice asupra organismelor și în același timp putem spune că există o politică de întoarcere spre produse natural.

Avimycin Pulbere este un supliment sub formă de pulbere pe bază de hrean si căltunaș pentru întreținerea căilor respiratorii.
Actionează din interior spre exterior pentru protecția organismului împotriva infecțiilor respiratorii.

Este clar că nu constituie un remediu în cazul problemelor grave cauzate de infecții respiratorii puternice. Însă porumbeii noștri nu trebuie să ajungă la astfel de situații grave. Pentru aceasta o crescătorie uscată și aerisită este absolute necesară, iar întreținerea sistemului respirator la parametri optimi pentru concurs se face foarte ușor cu Avimycin Pulbere.

2 – 3 zile pe săptămână sunt suficiente în timpul sezonului pentru ca porumbeii dumneavoastră să fie în cea mai bună condiție.

avisanaAvisana – picături pentru ochi și nas, este o soluție de ultimă generație concepută special să asigure curățarea optimă a ochilor și nărilor porumbeilor atât la plecarea la concurs cât și la sosire.

Având la bază un amestec concentrat de probiotice creează o micro-floră benefică, care stopează difuzia germenilor gram-negativi.

La plecarea în concurs viteza de absorbție de la nivelul ochiului ne indică cât de libere sunt căile respiratorii superioare. Căi respiratorii curate, absorbție rapidă, rezultate bune la concurs!!! Când sesizați o absorbție greoaie la sosire puteți continua punerea de picături mai multe zile pentru degajarea mucusului din căile respiratorii.

Cele două produse prezentate au fost testate cu success în multe crescătorii occidentale.

Mai multe detalii despre aceste produse dar și despre gama Rohnfried pe www.rohnfried.ro

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.