Porumbei Voiajori: Drojdie de bere de la Rohnfried – Pavifac

Drojdie de bere cu o valoare biologică ridicată. Conţine proteine care se găsesc în toţi aminoacizi esenţiali necesari porumbeilor voijaori si nu numai. Drojdia Pavifac este bogată în polen, acid citric fiind deosebit de bine tolerată de porumbei.
Administrare: 2 x săptămână 20g / kg mâncare.

pavifac_800gr-500x500

Una din combinatiile pe care eu am facut-o in ultima vreme in ceea ce priveste adminstrarea de suplimente porumbeilor voiajori este urmatoarea: ulei de ustoroi si drojdie de bere ( pavifac, in cazul meu; se poate opta si pentru drojdia de bere vitaminor).

O alta combinatiepe care o mai fac ar mai fi  urmatoarea: drojdie de bere, gervit W si entrobak ( le administrez asa deoarece in timpul saptamanii de luni pana vineri nu sunt langa porumbei).

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.