DRUMUL SPRE SUCCES 

Cartea ,,Drumul spre succes,, a lui Steve van Breemen, tradusa si comercializata in Romania de Zamfir Sorin (0742020445) este in aceasta perioada la reducere 50%

Astfel poate fi achizitionata la doar 50 de lei atat la Expozitia Europeana cat si toata luna ianuarie.
Aceasta carte trateaza simplu si direct problema reproductiei de succes, si prezinta munca de o viata a crescatorului si scriitorului olandez Steven van Bremen.
oros si cartea
Campionul Oros Bogdan apreciaza deosebit aceasta carte iar lectura ei ia adus cunostinte noi si utile pentru cresterea porumbeilor performanti.
Cand vine vorba de Steven van Breemen, in cazul meu (Andrei Bondar) am luat prima oara cunostiinta cu lucrarile sale cand am citit Manualul de lansari (tradus de Corneliu Vesa pentru columbofil.net), mai apoi am tradus mai multe articole pe site la mine si pentru revista columbofila FNCPR, iar cand am auzit de cartea Drumul spre Succes, am achizitionat-o din prima si am si citit-o de doua ouri, o carte care mi-a deschis si mai mult ochii, am inceput sa pun in practica cele citite, in special cand vine vorba de calitatile porumbeilor: musculatura, penaj, vitalitate, caracterul porumbelului, etc. Sunt mult mai atent, incerc sa fac cat mai multe vizite columbofile si sa iau la mana cat mai multi porumbei in special porumbei cu rezultate si sa imi fac o idee despre musculatura, penaj, lungimea sternului, osatura, expresia fetei (poate pentru multi vi se pare o prostie acest lucru), dar prin expresia fetei iti poti da seama de caracterul porumbelului, de inteligenta acestuia, mai poi daca se paote sa-l urmaresti cum se comporta cand intri in crescatorie, mai ales cand mai este cineva cu tine (strain).
coperta11
Cu alte cuvinte, va recomand cu toata convingerea sa achizitionati aceasta carte mai ales ca e la jumatate de pret, 50 de lei fata de 100 de lei cand am achizitionata eu.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

One thought on “DRUMUL SPRE SUCCES 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.