DUPA CONSTANTA AVEM NOUTATI DE LA ARGES!!!

Alti crescatori de Top au ales Pigeons Champions League, singurul Campionat National adevarat!!!

Proiectul initiat in primavara acestui an continua in Arges. Astfel, o noua formatiune importanta din cadrul UCP a ales sa se alature asociatiei noastre si sa se bata pt. Trofee la nivel provincial si National in special. Este vorba de clubul Atletik Bradu cu un numar de 26 de membrii, foarte multi dintre ei cu o mare experienta columbofila ceea ce va conduce la o concurenta si mai acerba si speram noi, la rezultate si mai rasunatoare.

Pe aceasta cale invitam si celelalte formatiuni sa se alature asociatiei noastre pentru a crea una din cele mai puternice asociatii din tara, potentialul columbofil din judet fiind extrem de mare.

Model Roberto

Presedinte As Arges.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.