Expozitie Provinciala Zona de Vest la Oradea – 9 Decembrie 2017

Iarna este perioada in care se organizeaza expozitiile, acum se primesc laurii pentru performantele obtinute in cadrul concursurilor. Zona de vest isi expune si ea porumbeii campioni de aceasta data la Oradea, revine din nou la Oradea dupa 4 ani.

Tot cu aceasta ocazie se va organiza si banchetul cu premierea provinciala si de asemenea Asociatia Judetenea Columbofila Bihor isi va premia campionii tot in cadrul acestui banchet.

Toti cei care doriti sa luati parte la acest eveniment, o puteti face, costul este de 90 de lei, detalii mai jos.

Banchetul va avea loc: Sambata 9 Decembrie 2017

De la ora 18:00

Locatie: Oradea, Restaurant Ciuperca

Adresa: Oradea, Strada Graurilor 1, Judetul Bihor

Costul pentru o persoana este de 90 de lei. Cei care vor sa participe si nu fac parte dintre columbofilii inscrisi in cadrul asociatiilor din zona de vest ( Satu Mare, Maramures, Salaj, BIhor, Arad, Timis, Caras Severin) pot sa o faca la Vancea Flavius 0744 619 359, pana in data de 02.09.2017. Membri columbofili din zona de vest o vor face prin asociatiile din care fac parte, fiecare ascoatie va transmite numarul de persoane participante catre presedintele asociatiei Marius Tunduc.

www.restaurant-ciuperca.ro

Expozitia va avea loc:  Sambata 9 Decembrie 2017

Intre orele: 10.00 – 16.00

Casa de cultura a tineretului – Oradea, Calea Cazaban 49

Va invitam sa luati parte la editia a VI-a a Expozitiei Columbofile a Provinciei ,,Vest,, la Oradea in 9 decembrie 2017.

Vor participa cu loturi de porumbei judetele: Maramures, Satu-Mare, Salaj, Bihor, Arad, Timis si Caras-severin.

Fiecare judet va prezenta un lot de 24 de porumbei, preferabil din TOP 3 judetean la categoriile dorite si primii 3 porumbei pe judet la etapele Nationale Berlin si Stendal.

Porumbeii vor fi prezentati vineri 08.12 intre orele 19.00 si 21.00.

Confirmarea participarii se va face pana in 15.11.2017 in conditiile stabilite la sedinta provinciala din 28.10.2017.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.