Familia Lucaci – Locul I la Törökszentmiklós

In data de 30.04.2011 Voiajorul Bihor a avut prima etapa de concurs din localitatea maghiara Törökszentmiklós, fiind angajati un numar de 3544 porumbei. La acest concurs crescatoria Fam. Lucaci a angajat un numar de 35 porumbei, din care a reusit sa claseze 19 bucati, vrand sa mentionez ca toti cei 35 de porumbei au fost constatati in ceas in prima parte a zilei.
Sursa foto: Familia Lucaci
Acest minunat mascul, 23015-10, cu care am reusit sa castig locul I la acest concurs provine direct de la multimplul campion national Onoadi Vasile din Carei, si care, dupa parerea mea e cel mai constant columbofil pe zona de Vest din ultimii 10-12 ani si caruia ii multumesc si il salut si pe aceasta cale.
Pentru mai multe detalii despre crescatoria Fam. Lucaci va astept pe www.familialucaci.weebly.com
”POT TOTUL IN HRISTOS CARE MA INTARESTE!”
Sursa: TOP PIGEON

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

2 thoughts on “Familia Lucaci – Locul I la Törökszentmiklós

  1. Este vorba de Törökszentmiklós(HUN)?
    FELICITARI familiei Lucaci:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.