FCPR: Anunturi porumbei FOND si MARATON – NU SUNT OBLIGATORII

Datorita problemelor tehnice aparute la serverul site-ului www.FCPR.ro anunturile pentru concursurile de FOND si MARATON nu mai sunt obligatorii sambata 28.06.2014.

Presedinte FCPR

Marius Tunduc

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

4 thoughts on “FCPR: Anunturi porumbei FOND si MARATON – NU SUNT OBLIGATORII

  1. Bn ca mancare la porumbei de la maraton a zonei de vest numa la uni sa dat mancare bineinteles k doar a bh…bravo lor adevaru ca ceilalti nu participanuma bh …urat din partea celor de la bh

  2. Daca nu ma insel, nici data trecuta nu prea au functionat site/urile FCPR siPORUMBEL.NET[la Tabor]

  3. De ce numai la etapele anumitor zone apar probleme la acest server? Pai pentru unul e “muma” si pentru altul “ciuma”? NU e normal si nici corect… Vrem din 2015 teste “antidopping”…dar daca se va proceda in stilul asta mai bine nu va apucati sa implementati aceasta masura! Tura trecuta nu a mers serverul iar dupa 7 zile a functionat fara nici o eroare ,acum iar sunt probleme si la urmatorul maraton sau fond la celelalte zone iar merge totul struna! Hai ca usor usor ne invatam! Cineva ar trebui sa raspunda pentru treaba asta….bine nu merge serverul dar sa se anunte porumbeii telefonic BH la AR si invers sau SV la BT si tot asa!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.