FEDERATIA NATIONALA COLUMBOFILA INOVEAZA SPORTUL COLUMBOFIL DIN ROMANIA

Azi, 22.04.2016 Federatia Nationala va prezinta prima sosire online transmisa direct in programul de clasamente, la concursul Torokszentmiklos organizat de Asociatia Judeteana Columbofila Bihor.

Columbofilul Andrei Bondar cronometreaza cu un ceas electronic Topigeon V8 iar sosirile acestuia vor fi vizibile aici http://www.federatianationalacolumbofila.ro/clasamente_topigeon.php?tip=1&idj=15&idconc=314

Sa lansat la ora 09:00. Se asteapta sosiri la ora 10:30. Datorita faptului ca este pentru prima data cand experimentam sistemul si ceasurile au sosit in Romania doar de 3 zile, ne cerem scuze anticipat pentru eventualele probleme care ar putea sa apara.

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

12 thoughts on “FEDERATIA NATIONALA COLUMBOFILA INOVEAZA SPORTUL COLUMBOFIL DIN ROMANIA

 1. Multumesc Andrei, a fost o etapa de vis, loc 1,2,5,6, 8,10 etc. loc 1 echipa sub 3 puncte de penalizare. Dumnezeu mi-a dat izbanda si de data aceasta.
  Mult succes iti doresc la etapa de sambata, esti un adversar redutabil, nu cred ca gresesc, cand afirm ca, cu tine, Vancea si Zgard ma voi lupta in acest sezon, cred ca voi sunteti cei mai periculosi. Cu siguranta mai avem jucatori buni, care pot face surprize, dar voi sunteti cei mai redutabili adversari, PARERE PERSONALA

 2. Ionut, cred ca e inca devreme, desi a fost o etapa buna imi doresc sa pot sa tin ritmul. Nu e usor. Multumesc pentru apreciere dar cred ca ar fi mai potrivit sa le lasam pe mai tarziu. Asa cum ai zis mai sunt si altii care sunt buni si care ar trebui luati in considerare, dar eu nu ma hazardez sa dau nume, la final (stii bine) se vad campionii.

 3. Salut,

  Ar mai fi necesara prezenta la desigilare in cazul folosirii sistemului Topigeon V8 sau se poate efectua desigilarea conform cu rezultatele trimise in timp real catre server?
  Deasemenea corectia de timp(daca este cazul) ar putea fi calculata de server.

  Multumesc anticipat pentru raspuns!

  1. Anul acesta este necesara prezenta la desigilare, este nevoie de modificari in RNS de anul viitor si mai este nevoie si de a face testari, asa cum facem anul acesta; desi sunt omologate de FCI avem nevoie sa ne obinuim cu ele si sa le cunoastem mai bine.

   1. In regula. Multumesc pentru raspuns. Daca de la anul o sa fie eliminata prezenta la desigilare in cazul folosirii sistemului Topigeon V8, cu siguranta o sa renunt la actualul sistem de constatare(Benzing).

    PS
    Felicitari pentru rezultatele obtinute la etapa Torokszentmiklos

 4. La inceput de sezon 2016 ,va felicit de reusita voastra fam.Lucaci,pentru cei doi porumbei in fruntea clasamentului din 3971 de porumbei,dar si de TOP 10 , cu 6 porumbei constatati in decurs de 1’40”,din care reiese si formarea echipei sub 3 puncte de penalizare . Felicit deasemeni si pe Bondar ,loc 3 , Lakatos si Vancea in TOP 10 ,care cu siguranta ,daca treburile merg tot asa si-n continuare ,va pot fi adversari redutabili .

 5. D-le Gruescu va multumesc pt. aprecieri. La randu-mi va felicit pt tot ce ati realizat pana-n prezent, va urez mult succes in continuare. Columbofilia romana are nevoe de oameni ca si dumneavoastra, o categorie de oameni pe cale de disparitie din pacate, oameni de la care ai continuu ce sa inveti, oameni pt columbofilia nu e: nimereala, noroc, plesneala. Dumneavoastra ne demonstrati ca columbofilia e stiinta, arta, cat despre dumneavoastra … un artist desavarsit. Cu respect Ionut Lucaci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.