FNCPR OBTINE UN NOU AVANTAJ PENTRU MEMBRII ASOCIATIILOR AFILIATE!!!

FNCPR in colaborare cu platforma myloft.ro ofera tuturor membrilor columbofili activi din cadrul Federatiei, acces gratuit un an de zile la aplicatia columbofila myloft.
Membrii columbofili ai FNCPR,care doresc sa beneficieze de acest pachet gratuit vor trebui sa indeplineasca urmatorele criterii:
-sa detina o adresa de email valida si inregistrata in sistemul FNCPPR
-sa isi creeze cont de utilizator pe site-ul myloft.ro
Pentru a putea crea acest sistem vom avea nevoie de adresele de email existente in baza dvs. de  date, precum si numele celor care le folosesc, toate in format .CSV.
La creerea unui cont nou la noi pe site, sistemul nostru va compara campul “adresa de email” al utilizatorului cu adresele existente in CSV-ul trimis de catre dvs.
In cazul in care adresele de email coincid, contul se va activa automat cu acces gratuit un an de zile.
Asadar toti membrii care doresc acest acces gratuit pot lua legatura cu cei de la myloft.ro
Presedinte FNCPR
Marius Tunduc

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.