Fond Ceske Budejovice – Bihor, Satu Mare, Salaj si Maramures

Porumbeii au fost lansati la ora 6:30 pe o vreme foarte buna, vantul bate din sud-sud-est, momentan cu viteza mica dar mai tarziu puterea vantului se va intensifica.

Porumbeii au plecat grupati de la locul lansarii.

Speram sa avem parte de un fond reusit.

vant cehia 28.06.2014

 

vant ungaria 28.06.2014

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

5 thoughts on “Fond Ceske Budejovice – Bihor, Satu Mare, Salaj si Maramures

  1. Multumim de informatii si pt Konigs si pt. Ceske.Din pacate iar a cazut fcpr.ro si de data asta si porumbel.net si columbofil.net…Multa bafta !

  2. Domnu Andrei,daca nu se remediaza problema cu saitul FCPR-ului, nu puteti deschide pe acest sait rubrica ptr. anunturi? S-as ne dati o alternativa. Va multumesc.

    1. Nu se poate, daca nu merge fcpr atunci se anunta porumbeii catre tehnicii de judet care noteaza anunturile. Sau se face ca si acum doua saptamani cand toti porumbeii au intrat in clasament indiferent daca au fost sau nu anuntati.

  3. Normal sa cada ,ce ai vrea sa cada rwc???acolo nu se uita nici dracu ,ce sa vada?Speram sa se remedieze pana dupamasa.

  4. Domnule Andrei macar daca o sa aveti la cunostinta de ceva sosiri anuntati-ne si pe noi ca incep sa apara.Multumim anticipat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.