Gyo Sport – O analiza comparativa intre doua persoane ce practica acelasi hobby, cu puncte comune dar cu realizari diferite

Persoanele ce fac subiectul acestei analize sunt domnii Gyany S. ANTONESCU – Fondator & Director General GyoSport Company , omul FAPTELOR , si Sorin F. – patronul unui prosper lant de cazinouri , omul VORBELOR in sportul columbofil.

Lasam deoparte afacerile fiecaruia , unele morale si altele mai putin morale, pentru ca nu dorim sa cercetam acest aspect ci vom analiza partile comune cu plusurile si minusurile fiecaruia.
Inca din startul analizei, vom putea constata un lucru simplu in discursurile domnului Gyany S. ANTONESCU , acestea avand o caracterista aparte : ‘’ AM FACUT … Fac si Voi face in continuare … pentru a-mi realiza intotalitate proiectele columbofile de modernizare .” In schimb , in discursurile domnului Sorin F. , constatam ca dansul foloseste verbul : ‘’Voi face ..’’ Intrebarea fireasca si de moment care-ti trece prin minte este urmatoarea: CAND ? UNDE ? CUM ? … NU se vad faptele domnule Sorin !

Timp ati avut , aveti si veti avea , banii , din ce ne expuneti zilnic pe internet, nu par a fi o problema pentru dumneavoastra dar pe cand veti trece si la FAPTE ?… romanul fiind satul de vorbe si promisiuni.

Nu negam si nu dezmintim faptul ca domnul Gyany S. ANTONESCU ar avea si minusurile sale , DAR, cel putin la nivel de Capitala , sumele pe care dansul le-a investit benevol din economiile proprii in sportul columbofil , nu ne face sa vedem decat plusurile sale.
Cand o sa investiti macar pe jumatatea investitiilor facute de acest domn , atunci vom putea vedea si minusurile sale si totodata si plusurile domniei voastre.

Continuarea o gasiti pe pagina de Facebook Gyo Sport

Sursa poza: Gyo Sport

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

2 thoughts on “Gyo Sport – O analiza comparativa intre doua persoane ce practica acelasi hobby, cu puncte comune dar cu realizari diferite

  1. imi pare bine ca sunt primul articol.
    totul e OK,din ce am citit si corect.
    va salut d-ule GIANY si o salut si pe d-na LIZI care stiu ca ii este alaturi.
    a uita e omeneste.va doresc succes pe mai departe!

  2. Tot respectul d-ule GIANY mai rar om ca dumneavoastra,totul la vedere invatati domnilor organizatori , conducatori de cluburi ucpr+frsc+fcpr .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.