In ajutorul colegilor Frații Tudoroiu, Constantin și Cătălin

Doi frati, columbofili pasionati si campioni nationali, locuiau impreuna cu mama lor cu probleme serioase de vedere. Nenorocul a facut ca ea sa fie singura acasa, cand incendiul a cuprins casa. Se afla in spital acum din pricina arsurilor, iar fiii isi privesc neputinciosi caminul distrus si toata agoniseala de o viata a fost mistuita de flacari. Au pierdut tot ce aveau, au ramas doar cu hainele pe care le poarta in aceste imagini. Reconstructia casei ar insemna un minim de 150.000 lei, dar iarna geroasa nu e deloc rabdatoare in satul lor, Dobrotinet, comuna Curtisoara, judetul Olt .

Frații Tudoroiu, Constantin și Cătălin, au nevoie de ajutorul nostru, sa-si poata ingriji mama cum se cuvine si sa treaca de aceasta cumpana din viata lor. Orice suma e binevenita, oricat de mica :
contul este RO90 RZBR 0000 0600 0265 0365 RAIFFEISEN deschis pe numele Ion Tudoroiu la Raiffeisen Bank filiala Slatina (sediul central, strada Basarabilor).

Nu trebuie sa fiti din Slatina, ca sa ajutati. E nevoie doar de omenie si sa va pese, gandindu-va ce ati simti sa fiti in aceasta situatie chiar acum. Nimeni nu are garantia ca va fi ferit de necazuri in viata…

Sursa poze: Andreea Marin, Facebook

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.