INOVATOR – FIECARE COLUMBOFIL MEMBRU AL ASOCIATIILOR FCPR VA FI INFORMAT PRIN SMS

Consiliul Director al FCPR a aprobat contractul negociat de președintele FCPR, Marius Tunduc prin care fiecare Asociație va primii o carteleă SIM, care îi va oferii acces la o aplicație Vodafone prin care se vor trimite SMS membrilor asociației.
Astfel fiecare asociație, prin persoana desemnată va putea trimite un număr nelimitat de SMS-uri către proprii membrii prin care aceștia să fie informați asupra ședințelor, îmbarcărilor, lansărilor, desigilărilor, finalizarea clasamentelor, a centralizărilor, noutăților de pe site-urile asociațiilor și a oricăror lucruri necesare.
Singura condiție este ca staff-urile asociațiilor să-și facă treaba și să informeze membrii prin SMS/
FCPR continuă astfel politica de modernizare a columbofiliei și face din nou un lucru unic în Europa prin acest sitem de informare pus la dispoziția asociațiilor gratuit.
Cartelele SIM au fost distribuite la ședința de la Bran. Asociațiile care nu au fost prezente și nu au primit cartele vor lua legătura cu președintele FCPR pentru aprimii cartelele SIM.
Sugerăm columbofililor și asociațiilor ca la ședințele care vor urma atît pe centre (cluburi) cît și pe asociație de modificare a statutului asociațiilor să desemneze persoane care să gestioneze această trimitere de SMS pentru ca acest sistem să-și facă efectul dorit de conducerea FCPR
Vă prezentăm mai jos pașii prin care ve-ți descărca în calculatorul propriu aplicația SMS Sender și ce trebuie făcut pentru trimiterea mesajelor.
Pe site-ul FCPR va apare zilele următoare o listă cu toate numerele de telefon, pe județe de unde vă puteți copia simplu si ușor toate numerele de telefon care sunt introduse în programul de clasamente
Columbofilii care și-au schimbat numerele de telefon de anul trecut sau care nu au introduse numerele în program vor lua legătura cu responsabilii tehnici pentru a avea numerele corect introduse în program,
Cei care nu au numerele în program, sau le au incorect, nu vor primi SMS, pentru că nu vor fi în listă
Sperăm ca acest nou sistem inovator să contribuie la progresul columbofiliei române tot așa cum Programul de clasamente, sau transmiterea anunțurilor prin SMS, au adus prin inovațiile oferite un plus de spectaculozitate și valoare în cadrul Campionatului Național Columbofil al României organizat de federația noastră și numit pe multe site-uri ,,Champions League Columbofil,,
Presedinte FCPR
Marius Tunduc

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

2 thoughts on “INOVATOR – FIECARE COLUMBOFIL MEMBRU AL ASOCIATIILOR FCPR VA FI INFORMAT PRIN SMS

    1. Vorbim de inovatie la nivel de Federetie, acest lucru il faceam si eu inca din sezonul cu puii la Centru Salonta. Cel putin de acum inainte nu o mai fac pe banii mei ci prin Federeatie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.