Interviu Marius Tunduc despre noutatile din FNCPR

In interviul de mai jos gasiti informatii noi si prospete despre ultimile nouati din cadrul FNCPR. In primul rand dupa cum ati putu vedea si pe site-ul www.columbofil.com a aparut un nou banner, care ne duce spre o aplicatie de prognoza meteo, ce are aceasta special fata de altele, este ca ofera prognoza meteo pentru fiecare etape in parte, arata si traseu de intoarcere al porumbeilor si vremea probabila pe tot traseul, directia vantului.

prognoza_meteo

De asemenea, in acest interviu Marius Tunduc, Presedintele FNCPR vorbeste despre aplicatia pentru telefoane si tablete care au sistemul de operare Android, o aplicatie care vine de asemenea in sprijinul columbofililor romania, din cadrul FNCPR, cu notificari despre noutati, stiri care au legatura cu FNCPR, cu sportul columbofil din Romania.

Aplicatia se poate descarca de AICI

fncpr_android_notificari

Andrei Bondar

www.columbofil.com

Pasionat 100% de porumbei. Am inceput sa am porumbei de la varsta de 11 ani. Incepand cu anul 2011 mi-am schimbat complet directia in ceea ce priveste cresterea porumbeilor, trecand de la porumbeii de agrement (ornament) la porumbeii voiajori. Sportul columbofil cu porumbei voiajori mi se pare cel mai complet, porumbeii voiajori mi-au dat mult mai multe satisfactii decat au reusit porumbeii de agrement in toti acesti ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.